aaah

nu har jag fan vart sjuk i hur många dagar som helst. snälla gud gör mig frisk iallafall till min semester!
å i morgon måste jag till jobbet igen, egentligen mår jag fortfarande hur skit som helst men annars måste jag fixa sjukintyg och att sitta på nån jävla akutmottagning i 48timmar är inte riktigt min grej. så jobb i morgon blir det. suck

skjut mig

rehabhelg snart över

nu va de ett bra tagsedan jag va här och hälsadepå. men de skiter jag i. jag har haft alldeles förmycket andra tankar som snurrat omkring i skallen för att ha orkat tänka på att ens blogga.

i helgen har jag haft rehab helg uppe hos mamma och pappa i husvagnen. tänkte jag att det skulle vara skönt att komma bort ett tag, få bli upppassad hela tiden, få maten serverad, disken diskad och få allt jag ropar efter. framförallt att spara mina pengar! haha, trodde jag. jag är väl ca 6000kr fattigare. men livet fortsätter :D
men man måste tröstschoppa emellanåt också. med mig hem får jag iallafall ta med mig härliga härliga the sims3! kan va ett av de bättre köpen :D sedan kostade jag på mig en ny mobiltelefon. jag glömde min laddare när jag åkte upp hit så jag tvingade iväg pappa att köpa en ny laddare till mig. men här uppe var ju mobilerna mycket billigare än hemma, så passade på att köpa mig en nokia 5800 istället ( ; även två par skor och två tröjor och en ball tandbortsmugg får följa med hem till mig i kära lilla biskop!
gud vad man blir slapp egentligen när man är på husvagnssemester. allt jag gör är att vakna, sätta mig vid dukat bord, lata mig framför datorn och vänta på nästa måltid. duschat har jag ju inte gjort sen i torsdags heller så man känner ju sig sådär lagom fräsch. men afan. är det semester så är det!

RSS 2.0