bara vanlig måndag

nu är jag så uttråkad så juag tänkte att jag skall ge er lite uppdatering ifrån helgen. hade inga planer på att dela med mig egenligen men bara för att.

fredagen blev tilldelad mina nära och kära. vi hamnade på dubbliners och vi hade låångt ifrån otrevligt vill jag lova. egentligen hade jag planerat tidig hemgång då jag inte kännt mig riktigt hundra på ett par dagar. men icke sa nick. de blev en utgång som alla andra! haha

lördagen var det bara att klistra på sitt fejksmile och låssas som man inte va bakis alls. för då var det dags att träffa hela tjocka släkten och åka iväg för att käka middag på restaurang och fira mormors och morfars 50åriga bröllopsdag. det var faktist himmlans mysigt under omständigheterna, så det fick bli att kallas en helt okej kväll ( ; sedan fanns det inte mycke krafter kvar i kroppen, så det fick bli raka vägen hem till soffan för att vila ögonen framför nått program på tvn vad det nu blev.

söndagen fick bli rehabsdag. förflyttade min nyvakna kropp till soffan för att förstätta mina skönhetssömnstimmar som jag verkligen behövde. tills jag blev väckt frammåt senare eftermiddagen då det var ags att åka på middag till svärmor. så efter maten började min mage spöka så det fick bli till att åka hem. tråkigt det för svärmor har det riktigt mysigt därhemma :)
efter det blev det sängen och vaknade gjorde jag för några timmarsedan och fortfarande sitter jag här. men iallafall så känner jag mig mycket piggare så det får bli till att pallra sig till jobbet i morgon iallafall. men tur är väl det. för jag känner hur uttråkningen börjar krypa fram i mig nu.
stackars min plutt när han kommer hem!

nu skall jag väl iallafall se om det kan bli lite nytta gjort!
puss och kram!

jaa tack!

jag fick ett härligt tipps av en läsare, haha JA! jag har läsare jag faktist inte känner till! haha, det är väl lite roligt :D
om en sida där du är med och tävlar i olika tävlingar, sammlar poäng genom att delta oh byter in till presentkort!
själ har jag inte hunnit bli erfaren alls då jag presic fick fnys om sidan själv, men jag är väl inte den som är den utan delar järna med mig av dessa nya fynd! 

http://www.freestreet.se/?r=6302
-registrera dig med hjälp av länken så blir du lika glad när du får hem massa presentkort! 





godeftermiddag

nu har jag vaknat och hunnit med en del. både käkat frukost och sett massa barnprogram. hunnit med att surfa en hel del och pratat med joseygosey i telefonen. inget jobb blev det för mig idag inte. tänkte för mitt eget bästa att jag behövde en rehab dag så jag verkligen skulle få friskna till. och just nu klänns det som det verkligen hjälpt. det tackar jag för!

så nu sitter jag och gör faktist ingenting. snygging ringde innan och väckte mig och sa att han hadde uppgifter till mig idag här hemma, så nu är jag nyfiken på vad det är. eller ja, inte för jag tror jag kommer vilja göra det han säger, men för en gångsskull kanske det är någonting kul! haha annars lär jag bli besviken..men storstädning var det här igår så jag tror jag slipper tråkigheterna, förhoppningsvis!





natti natti

någon mat blev det dock inte, men en lång och skön dusch. mycke varmt badat och massa spelandes på min nya duschanka! (justerbar radio och temperaturmätare i den!!). så mina planer ganska exakt så nu blir en kvälls cigg för att sedan krypa ner i sängen och få mig en dos av twilight. försöka sovabort så mycket som möjligt av min underbara förkylning som NÅGON har smittat av sig av till mig. jag är allt annat än nöjd nu! haha. 

jusde, idag fick jag köppt mig en tv också. hade egentligen spanat in en helt annan, både större och biligare, men när jag väl kom till affären så var tvn (dock redan förutspått i min skalle) slutsåld. ibland hatar jag extrapriser, eller iallafall när man inte hinner utnyttja det själv. fast å andra sidan så va den tvn rätt kass i längden, så fick bli en annan. dock mindre. men affärssnubben och pappa var helt inställda på att 42tum skulle bli på tok förstort! så jag fick väl lyssna på deras råd. så jag va rätt nöjd då där i bilen påvägen hem. tills jag kom hem. pappa hjälpa mig att sätta tvn på plats och redan där var både han och jag rätt överrens om att en större tv skulle absolut passat! besviken blev jag men vad skall man göra åt saken nu.haha vi fick dra fram tvbänken en bra bit plus sätta tvn nästan så långt ut som det gick mot kanten, då kan jag erkänna att det känndes lite bättre med storleken iallafall. det slutade med en 37tums iallafall, svart från sony.  får bli en större nästa gång det är dags att köpa ny istället ( ;
men nu får det allt vara färdigbabblat. 
skall försöka bli lite bättre på att skriva här med. för min och min kärestas skull så att jag får skrivigt av mig här så han slopper höra på allt mitt babbel som blir annars dag in och dag ut, haha!

så godnatt och sov så gott nu, fr det skall jag göra!
pucc och kram

back on track!

okej. nu har jag börjat visa mitt riktigt lata jag. här blir det inte många sillar plockade. 
men eftersom jag är riktigt uttråkad och känner att nått verkligen måste fördriva min tid så bestämmde jag mig för att börja om här igen. min kära mor har ju fått fnys om att jag skrev här lite då och då så nu fick jag klagomål på att jag måste börja uppdatera igen..dela med mig av mitt händelserika liv! HAHA!

så nu, på begäran, blir det lite mera uppdateringar lite oftare..antagligen.
försökte mig faktist på en designe idag med (..okej nu förstår ni hur tråkigt jag har det) men det gick inget vidare. försökte med massa minnesuppfriskande kodsidor, men icke sa nicke. de ville inte sätta min hjärna på spinn det heller. så jag fick helt enkelt ta och googla fram en härlig liten gratis-designersida..have to do what to do. men ser lite väl tjejigt ut och lite väl tråkigt ut kanske. så tänkte lögga in lite bilder och såntdär i inyn, när jag väl kommer på hur man gör, för nått pspprogram eller liknande har jag inte orkat fixa till datorn heller ännu..
nu skall jag ta en paus från datorn om jag klarar mig. lite matlagning och tvkollande. som vanligt :)

puss & kram

sådärja

nu har jag storstädat hela lägenheten. en stor kram till mig tack! nu är det bara duscha och pysslaommigsjälv-tid kvar på listan. lite laga mat, kanske långt bad och såntdära. men det får vi se hur det blir med den saken. haha. det är sånt man går och tänker på att "ååh gud va mysigt! jag måste ha ett litet hemmaspa för mig själv idag!" men man kommer alltid på andra saker att göra hela tiden så det glömms bort..men men :)
nu har jag planer på att lägga mig i soffan och läsa en bok, haha känns som värsta oldien, men har börjat komma in i min läsperiod nu, otroligt aslappnande faktist. håller ju fortfarande på att läsa twilight, haha bara sådär ett halvårsedan jag började med den, men man hinner inte alltid fortsätta. fick hem en ny bok nu i veckan som jag är otroligt sugen på att läsa. flickan under gatan. men har jag väl börjat läsa så måste jag läsa ut den jag håller på med, hur kass och seg den än är. fast i twilights fall är det inte seghet eller kasshet som övervinner ickeläsardelen, mera latheten. och även fast jag hunnit se filmen ett par ggr både innan och undertiden jag läser boken, så måste jag läsa ut den !
när jag väl är inne på att snacka böcker så fick jag åna en bok av mamma också. kommer inte ihåg vad den hette nu, men den skulle tydligen vara extremt bra iallafall. min mamma är lite av en bokexpert, så jag litar på henne. hon sa att hon satt och grät vissa stunder till den, och det är ju dom böckerna som är riktigt bra! fast sen är jag en rätt blödig person som lipar till det mesta jag läser och ser på tv, haha. är det sånthär man skall hålla för sig själv? :D
nu skall jag tillbringa lite tid med min soffa iallafall. inte blivigt så mycket rumpgnid i den idag ännu så jag behöver ge soffan sin dagliga dos. 

puss och kram!



en snabbis för uppdatering

inte hänt speciellt mycket för mig denna senaste veckan heller, men har bara sån lust att få babbla av mig ( ;
i torsdags var vi på hendriksberg och drack öl, äntligen! längesen det blev utgång för mig nu. kära bror hade ju spelning, så vad har jag fö val än att pallra mig dit? ;) sedan blev det vidare till rockbaren innan det var dags för hemgång, tack för en sjukt bra kväll ni som fanns där! :D 
så fredagen fick bli en ledig dag. hemma från jobbet och sov bort hela dagen hemma i soffan, haha men det va de värt! frammåt eftermiddagen/kvällen blev det besök hos älsklings kusiner i den berömda sushibaren :D det uppskattas! haha.
jobba övertid på lördagen och sedan hem för att krypa ner i soffan och sova ett par timmar. trodde jag. blev film som va alldeles för bra för att somnas till, och sedan var det kört. lördagkväll fick tillbringas hemma hos ett poar kompisar till pojkvännen, massa tvspel och coladrickande. 
i morse fick jag snällt sätta mig på vagnen hem till mig för att möta min snälla pappa som lovat att komma hem till mig och borra lite saker. så blev det en sväg förbi soppdumpningscontainarna -det behövdes! och sedan snabbis hem och hälsa på mitt kryckmongo till mamma :) stackarn har ju gått och brutit foten, men hon börjar bli lite stabialre på kryckor nu, haha dte är skönt att se :D 
så nu är det dags för mig att köra ett storröj med skutrasa och damsugare. massa väggspån överallt och ingenstans. iofs redan börjat, men en hel del kvar att fixa !
får se om det hinns med en sväng till svärmor senare och käka mat, men har massor att göra så i sådanna fall måste jag lägga på ett kål, eller flrea..
nu måste jag dyka ner i stäningsdräckten igen och få lite gjort här hemma!
puss och kram!

idag är en lycklig dag!


iallafall än så länge. jag tror mitt arga inlägg igår blev sätt av gud. för var det inte goaste vädret idag runt 4tiden?! jag blev sjukt lycklig i hela kroppen iallafall.
började dagen seg som vanligt, men man kommer alltid igång efter frukost. hafft en sån skön kännsla i kroppen idag, som att jag verkligen lääängtat ihjälmig till eftermiddagen för då, då händer detdär speciella asroliga! men nej, ingenting alls att göra idag. men det va skönt med den könnslan för dagen gick så mycket fortare. me like!
inväntan till halv4 när vi tog våran sistaciggenfördageninnanutstämpling-cigarett var det så dödlig skönt väder på våran utegård, sjuuukt! haha jag blev så lycklig så jag skulle kunna skriva ett inlägg om bara mina kännslor för den stunden, men det hoppar vi över. så där stannade vi ett bra tag vill jag lova (klockan hann passera långt över halv fyra innan vi började röra på påkarna). Så fick det bli en promenad in till stan. både jag och min bror beskrev för varandra hela vägen hur lyckliga vi var över vädret, haha. så väl framme vid hållplatsen bestämde vi oss för att missa 3vagnar bara för att få njuta så mycket som möjligt. man vet aldrig när det blir en sånhär dag igen. sedan a på torget och en snabbis in på apoteket. sedan fick det bli en omväg hem så att jag skulle få vara ute en stund till :) gud vad jag inte hade någonting annat i skallen än längtan efter skinnjackan, vårskorna, alla kläder som bara gör sig så döööödligt snyggt på våren och sommaren!

men nu är jag back hemma i lägenheten. mina planer var idag att plocka iordning så mycket som möjligt av allt som bara ligger överallt och skräpar. fixat ett hånglås till källaren med så jag skulle kunna bära ner massa skit. faktiskt om jag skall vara ärlig hade jag riktigt sug för att städa. man blir ju på så gott humör när allt är sdädat, snyggt och fräscht runt omkring en! så när jag kom innanför dörrarna, slängt in min väska och kollat igenom posten bar det av ner till källaren. trodde jag. ingen aing vad det var för konstigt rum jag hittade. men en källare var det inte. och nyckeln min passade inte till några andra dörrar därnere heller. så slog det mig att det kanske är en vind jag har då, haha men fyra trapporupp orkade jag inte så det får kollas en annan dag, men jag tror dock inte så är fallet. källar har jag för mig det skulle vara. sen va det så mörkt och massa konstiga ljud överallt. så jag får ta med min stora starka man ner nästa gång och se om jag har större lycka då! haha.
så nu har jag tappat lusten helt för att städa. får bli lite matlagning och invänta efterlyst här slappandes i soffan istället :D
eller så får jag mig ett ryck och tar tag i all skit iallafall, vi får se vad kvällen har att förutspå helt enkelt :)
nu skall jag lägga mig och göra absolut ingenting iallafall :)
blir säkerligen mera babbel lite senare!




puss och kram

äckliga väder

nu börjar jag bli agr. denna årstiden längtar man bara mer och mer och meer efter älskade vår och sommar. framförallt sommar. men nej inte det. tack så mycket. man känner inget annat än viljan att vilja spy. ju mer sol man vill ha destu mera regn får vi bara. eller snö. snö i mars är ingen roppar högt för. bara av besvikelse i så fall.
när skall världen ta vändning och göra sverige till ett exotiskt land egentligen? vi vill ha sommar och sol året om, snön kan man få på så många andra ställen.

nu sitter jag på jobbet och har så underbart tråkigt så jag vet inte vad jag skall göra. så jag fick en kännsla av att få skriva av mig lite. så det fick det blui. vad skall jag annars hitta på på min rast om inte gå runt och luffa i fabriken. mend det orkas inte.
så efter jobbet. dvs om sisådär en och en halv timma skall jag ta mig till angered för att träna. dom öppnade ju den nya anläggningen i dag om jag inte är helt ute och cyklar. så skall bli lite spännande och se hur det ser ut nu, är det riktigt fräscht blir man ju mer peppad till att träna, och det tackas ju inte nej till. det är ju oftast bara viljan och defenetivt orken som spelar in på om det blir träning eller inte. so i hope! skall snacka me dom om olika boxningspass med, där bränner man fett i mängder har jag hört! haha det är ju inget man tackar nej till heller precis :)
men nu skall jag ta mina sista minuter och hittapå nånting roligare. bli nog lite mera kladd här ikväll när jag kommer hem, om jag inte är alldeles för trött och deckar i soffan för ovanlighetens skull haha :)

puss och kram

mamma


Krya på dig mamma!

en liten kryapådin hälsning till min otroligt söta mamma som  typiskt nog rammlade i helgen och bröt benet.
se framåt, bara ett par veckor kvar, sen kan du hoppa omkring som aldrig förr igen!
och du gjorde ett smart val där med gipset, haha lila är en innefärg nu (;  


krya på dig och läk ditt ben snabbt! hoppas att allting är bra med dig, och att det inte gör riktigt lika ont längre!
är det någonting så är det bara att ringa, det vet du! 
älskar dig!
puss&kram



efter helgen..

..kommer måndag. tråkig dag som alla andra dagar. iallafall segaste om inte annat. på jobbet va det segt, sen träning. den va lika seg den också. men som tur va hade jag med min nyinköppta tidning, så det va jag och tidningen en hel timma på gåbandet. men mycket klokare är jag inte, haha som beräknat.
efter träningen bar det av till favoritens kusins bar och käkade sushi som så många ggr förr. dock fick det bli att ta med hem då vi stannade på café innan och käkade räkmacka. men det passade finfint med lite extra småmatsplock till komma-hem-fikat (; 
nu ligger pussen i soffan och ser på two and a half men, jag måste bara få ur mig dethär. jag är så besviken på det programet nu. det är bra att det sänds nya avsnitt, för alla har ju gått i repris hur många år som helst, men Jake är så stor nu! :O inte lika ball att titta på längre. det är klart att det går att tittas på, men inte samma feeling lixom, hmm. jag skall inte klaga, haha jag är lycklig att det fortfarande går iallafall. är ju ändå ett av de få program som går nu som faktist är värda att ses :D

klag klag klag! på min tjocka pojkvän som inte beställt våra ankor ännu. att man skall behöva ta tag i allting själv här i världen! (haha egentligen är det inte jag som skall klaga då det faktist är han som är hemmafru, och inte jag ( ;
men hade en tanke att jag ändå skulle kika runt lite på sida för att se om jag kan hitta nått kul att ge till pappsen som fyller år snart också. så det blir väl till att jag får beställa ankorna iallafall, haha :)

kan ju berätta om min fullspäckade helg medans jag ändå hålller på. är ju så kass på uppdateringar, så lika bra att ta allt på en gång när jag väl skriver :D
fredagen såg inte bättre ut än att jag bokstavligen sov bort hela dagen. eller jag va iallafall vaken minst 2 timmar från de att jag kommit hem från jobbet, haha sedan var det kört. vaknade inte på lördagen förrens strax innan 11, så där va hela den dagen bortsovd. sen kom snälla pappa och plockade upp mig för att ge mig skjuts till sjukan och hälsa på mamma, sedan hem igen för att fixa för fest som skulle hållas hos mr.L. 
söndagen kom pappa tidigt igen för att ännu en gång åka upp och hälsa på mamma. fastnade där ett par timmar och sedan var et dags för hemgång igen. blev inte många vakna timmar där heller efter hemankomsten, så jag har nog mest sovit bara faktist, haha spännande!

over and out. puss



RSS 2.0