Mini-me

Vi började dagen med ett besök på BVC i vanlig ordning. Nu går det alldeles för fort här och jag får typ tidsångest och känner att jag måste snart ha en till, gärna sju stycken på en gång så jag kan stilla mitt bebisbegär.

Min lilla älskling är nu 55cm lång och väger 4.1kg. Stora lilla tjejen, sluta väx här nu ett litet tag, mamma vill inte byta till större blöjor och kläder än!


Sjusovaren

Igår var vi på kalas och firadee farfar som blev 75! Stort grattis igen fina du!


Antar att det tar på krafterna att gå på kalas för hemma hos mig ser det fortfarande ut såhär




Wop wop wopman gangnam style!

Chlesea brukar vakna mellan 7.30 - 8.30 och tycker vi skall starta dagen. Skön sovmorgon tycker kanske många småbarnsmammor men efter x antal gånger av amning under natten så spelar vi inte i samma liga och tycker att dagen skall börja redan nu.
 
 
Efter sitt morgonmål börjar hon jollra och gympa i sängen och mamma ligger jämte och låssas sova. Efter en stund blir det tyst och jag kisar på henne så att hon inte skall se att jag faktiskt är vaken. Har jag riktigt tur så möts jag av det här:



Men oftast ser det ut såhär:





B to the löja

Det är så gott som nära på med en tår i ögat som vi för någon dag sedan gick över till blöja stl. 2 för lillfröken. 53cm lång och en våg som visar 3800g. Herre gud stopp, stopp! Unge sluta väx! Mamma vill ha kvar sin lillpluttbebis!



Grymmeblöjorna! Liknande skall ja ha till mitt monster när hon kan springa omkring. Näck fast med blöja skall hon springa omkring och vicka med sin modeprydda stjärt!

♥ ♥ ♥

Jag drar väl precis inga jämna steg här längre, men när man har världens finaste bebis så prioriteras hon lite mer än allting annat ♥




 
 
 
 
 
Kan fortsätta att lägga upp alla 100tals bilder som finns men tror att ni nog redan tröttnat för ett par bildersedan haha!

RSS 2.0