snygg, snyggare, snyggast!

kollat överallt och ingenstans efter en ny väska, hafft en i tankarna precis hur jag velat ha den, men icke sa nicke. hittar ingen sån ..(konstigt nog..) eller ens liknande. så nu satt jag inne på någon sida som jag aldrig  sett innan. www.väskan.com, hittade en hel det som va snyggt faktist. men fastnade speciellt för denhär:

Björn Borg 699:-

Är riktigt sugen på att beställa hem den! blev ju hur kär som hellst i den. skall kolla lite i stan först och se om jag hittar den i någon affär och se om jag blir lika kär i den när jag ser den på riktigt, annars så beställer jag den från nätet helt enkelt. inte hittat någon annan sida som har den ännu heller, så jag bestämmer mig för att beställa hem den på måndag om jag inte hittat den i stan innan dess!

på tal om att beställa..jag beställde ju min soffa förra veckan. som inte skulle komma förrens vecka 10. idag när jag vakna hade jag fått ett sms att den redan har kommit! så otroligt glad blev jag. hade ju egentligen räknat med att den skulle komma mcket senare än vad som var sagt, jag menar alla som beställer sina soffor får dom ju ca 4-6veckor efter utsatt datum att den verkligen skall komma, så nu skall jag ringa min pappa och fjäska så att vi inte kan hämta den redan i morgon! :D inflytt inflytt inflytt!! :D

soffa casino 10395:-
fast jag har den ju självklart i svart ( ;




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0