frostmåndag

idag vaknade jag vid 10. jag är förvånad över mig själv måste jag säga.  så nu sitter jag här, kikar runt på tvn men inget att ha. redan käkat frukost, duschat och gjort mig halvt iordning, men jag har maassor av tid kvar innan jag behöver åka. så passar på att kladda lite skit här igen...haha som vanligt när jag har tråkigt :D

idag skall jag träffa kära emma och kanske bror (beroende på hur hans morgonhumör är just idag) och förhoppningsvis avbocka allt på listan till nyår.
i år igen blir det fest hemma hos bror, skall li skönt. aldrig riktigt förstått mig på domhära jättestora megafesterna som alla skall ha på nyår, det blir bara så överskattat och alla kommer med jättehöga förväntningar för man längtat efter denna fest i veckor...så jag håller mig helldre till ett mindre place med några nära och kära som jag vet att jag har riktigt ball me vilket som :)

det som är tråkigt i år blir att alla brudar splittras i år igen. men vi får ta igen det några dagar efter istället ( ;
nu får jag väll fortsätta göra mig iordning annars kommer jag väll bara bli jättesen istället ( ;

tjing tjing !

sakta men säkert in på småtimmana

gud denna dagen känns huur lång som helst. hunnit med att dega hur mycket som helst, lagat frukost, träffat mysiga josephine och pontus och käkat upp resturang senses mat, tagit en runda nere på ica oh myst i flera flera timmar till, känns det som iallafall. och ändå är klockan inte ens mer än halv 11.

Och nu är det inte alls långt tills jag flyttar! 5dagar(!!!) om jag skall sätta hela pricken över i:et.
det jobbiga är bara att jag inte ens orkat kolla färg, tapeter eller ens möbler ännu haha. sitter och kollar massor av möbelsidor dag ut och dag in känns det som, men ingenting. förutom lite småkraffs från ikea, där har man alltid ett skert kort! dok inte lika spännande med ett eget hem helt i ikeastil. snyggt men tråkigt.
Jag har iofs hittat en riktigt snygg soffa på ikea. riktigt bra pris på den också, dock finns den bara  ljust vilket inte är det bästa när den skall stå hemma hos fröken kristensen. men det får övervägas innan bestämmelsen skall fastställas.

nej nu har jag suttit hur länge som hellst och letat möbler, men som vanligt, lika mycket pengar i plånboken som när jag satteigång mitt letande för kvällen.


skit också. puss

ännu en händelserik helg

Södag idag. bara två dagar till nyårsafton nu. härliht härligt ! dock lider mitt jullov bara närmare slutet, inte lika spännande. man vänjer sig alldeles för lätt när man är ledig. jobb borde förbjudas.

igår blev det en heldag i stan med kära josey. handlade på julrean och slösade massa pengar som alla andra år. men det blev bra inköppta saker, både kläder och inredning så det blev lyckade köp iallafall :) sedan blev vi sugna på utgång så vi åkte hem och käkade, möttes upp i s!tan igen och hem till mig för att förfesta. sen kom våran kära lisa och även bella och höll oss sällskap. mycket trevligt!
blev ett par öl förmycket innan det bar av in till stan. hamnade på harrys men måste säga att det blev en riktigt lyckad kväll!

idag blev de till att ligga i soffan och vara bakis halva dagen, tills kära josse ringde. då blev det till att kläpå sig och åka in till stan. ycket bra middag inne på café sense må jag säga! fortfarane lika proppmätt som när jag gick därifrån så jag ger stället ett extra plus i kanten för ihållighetsmättheten haha!
nu är jag back i soffan oh bara tar det lugnt. tvn får vara min vän även ikväll, men inte klagar jag för det! haha.
ligger och kollar nån film som går på trean med the olsen sisters, ingen höjdare men den får inleda min myskväll helt enkelt  :)

over and out. skriver nog mera senare


Grr...!

angelina jolie

Var inne för att bara hitta nån snabb bild som jag kan ha på msn, då jag lånat datorn oh inte har någonting på datorn ännu alls.
vad får jag se det första jag hittar om inte supersnygga angelina! jag avgudar henne nått så fruktansvärt. tror nog inte jag missat en enda film med henne, och nu är de inte långt kvar tills hon kommer med en till! självklart blir det ju på bio man skall se den, som alla andra filmer med henne i!
Holey moley kvinna ge mig den läckerhet!

ingen kanal4 ;O

klockan är strax över två och jag har hunnit med så mycket att jag är alldeles förvånad över mig själv. jag vaknade alldeles för tidigt för det ens skulle kännas som jullov..men får se det från den ljusa sidan och accepera att min dag fått ett par extra timmar bara.
vaknade och va vrålungrig. klädde på mig och sprang ner till ica för att köpa frukost. blev väl ingen lyx direkt men jag fick ju äta mig mätt ändå. toast med äpplejuice helt enkelt.
diskat har jag med hunnit göra, jag är faktist rätt stolt över migsjälv. vet jag att det är dags för diskning så måste jag vila och förbereda mig mentalt ett par timmar innan. men det gik både snabbare och bättre än förväntat så inga sura miner idag för det!

nu ligger jag i min soffa och bara myser med mig själv. täcke och kudde är såklart ocks med!
har nog gått igenom allt som finns på tvn men ingenting som är roligt..ändå tycker man att det borde finnas tusentals program vid den här tiden..det är ju ändå jul och så många som är lediga. men man får väl helt änkelt vara snäll och inte klaga på att man är uttråkad.
när jag satt och bläddrade på tvn märkte jag dessutom en underlig sak..jag har inte kanal4! att jag inte ens har märkt det förrens nu tycker jag är väldigt underligt för att det skall vara hos mig. det va väl för ca 2månadersedan jag bytte tv, alla kanaler va hullerombuller men lixom inte orkat fixa dedär. det kan man ju leva med. men nu, idag när jag verkligen är uttråkad så kommer jag fram till att en av de bättre kanalerna saknas..skit också. som om det skulle få mig på bättre humör.

men nu måste jag sluta klaga. jag skall vara glad att jag iallafall har julledigt och slipper åka och jobba. det lir man faktist på bättre humör av :)
idag är jag sugen på att hittapå nånting, men tror att alla är upptagna idag igen så det blir väl till att bara ha en skön hemmakväll idag med.

nu skall jag leta upp en bra film eller bara sova en stund. måste få alla timmar att flyga! haha

ha det fint! pusshej


dan efter dopparedan

nu var det ett bra tag sen..men im back! inte hänt mycket speciellt på senaste tiden heller. mest bara tagit det lugnt och jobbat på som vanligt..dag ut oh dag in. men det är vad man måste om man vill kunna hittapå lite roligt i vardagen också.

julafton igår. mycket mysig dag! började med att vi var ute med jobet dagen innan, åt mat och drack massa gott..väldigt gott och alledles förmycket med tanke på att kommande dag som jag var medveten om redan innan skulle bli vääldigt lång.
så julaftonens morgon började med att jag vaknade supertidigt och va hur bakis som helst. drack en jävla massa vatten och två glas med C-vitamin för att få tillbaka mitt medvetande. två stycken ibumetin på det innan det var tillbaks till sängen för att försöka få två timmars sömn innan väckarklockan skulle ringa. men inte gick det. men iallafall när det var dags att ta sig ur sängen bar det av raka vägen till duschen och fräscha upp sig och göra sig julfin..ja så bra det nu gick i tillståndet man befann sig i..haha. Det blev lite morgonmys med julklapsbyten med min underbara pojkvän innan mamma och pappa kom för att hämta mig.
sedan bar det av till min moster, där vi som alla år äter julefrukost och proppar i oss en massa godis. sedan blev det hem till mamma och pappa lagom till kalle anka, med självklart ännu mera julgodis :)
sedan kom min bror med respektive så blev det massa mat, alkohol och julklappar!
Tack så underbart mycket för alla fina paket!
blev till att sova över där, äta julfrukost och sedan bli skjuttsad hem. mycket mycket myig jul med kära mams, paps, bror med flickvän!

så nu sitter jag bara här hemma i min soffa, kollat på alla filmer som går att se av de som visas på våran kära tvapparat och tryckt i min alldeles förmycket popcorn!
min dator har ju varit paj sen i somras med, men pappa har precis fått en ny bärbar å eftersom jag är så snäll fick jag låna den hem till mig tills jag införskaffat mig en egen, tur att jag ör så snäll! (och givetvis att jag har en ännu mer snällare pappa!)


nu skall jag lägga mig tillrätta i soffan och vänta på att mina käraste avsnitt av two and a half men skall börja..Så ha en fortsatt trevlig jul allihoppa!

Merry Xmas!

bye bye söndag

äntligen. snart är veckans segaste dag snart över. söndagar är inte alls roligt. man bara går å segarsig extra för man vet att helgen är slut och man vet att man måste upp bajstidigt för att jobba dagen efter. självklart skjuter man ju alltid upp veckans tråkigheter, all diskt, städning, dammsugning så man måste göra allt på söndagen med. som om den dagen inte vore seg nog..men men man har bara sig själv att skylla egentligen.
söndagsmiddagen (vilket blev resturang med min andra halvas kära famlij) är med avklarad så allt på söndagslistan är avbockat och klart.
nu skall jag krypa ner i soffan och vänta på sanningens ögonblick, sedan blir det film och en massa mys med min underbara, i do do like!

tjingelling goodies!

lucia

blev en skön hemmakväll igår. min kära sommnade i soffan så jag fick roa mig själv framför datorn. mycket msn och en flaska vin helt enkelt.. haha för ovanlighetens skull ( ; idag vaknade vi sent, så bar de av till alum för att äta frukost. tacobuffé, mm yammi! snart skall vi iväg till bion me, skönt med riktigt lugna helger ibland faktis.

lucia idag me. inte märkt av de alls faktiskt. alla affärsbiträden har iofs stått med glitter i håret, men de böejar ju dom med egentligen en vecka innan så de va kanske inte så speciellt ändå.. får väl se om kvällen avslutas med luciamys, men de skall man väl inte ha förhöga förhoppningar på kanske.

jusde, skall se twilight ikväll, har riktigt stora förhoppninag om den faktist. känns som den skall vara riktigt bra! i hope i hope.
nu måste ja ladda upp för filmtittandet med sovning den lilla stunden innan som ja hinner!

glad lucia folks!

sköna fredag

Efterlängtade fredag. känns skönt att det redan är lunch, inte alls långt kvar till den sköna tiden halv4 så man får ta sitt pick och pack och åka här ifrån. idag blir det väll bara till att ta det lugnt. romantisk middag med min käraste på sibylla idag. inte helt fel de heller faktiskt. får väl se om det blir till att åka och köpa ny dator idag med, men antigligen är jag alldeles för lat.
har jag tur blir det väl en sväng till biografen kanske, annars blir det soffan med ett rör pringles och julmust. thank god för that lovely tomtedricka! nu måste jag ta vara på min rast med bättre saker..som kaffedrickande och trevligt sällskap haha. me and the oldies helt enkelt. lovely.

see ya, i don't wanna be ya.  

torsdag torsdag..

Skönt med helg snart. En arbetsdag till att ta sig egenom bara, det skall lyckas. har ju varit katastrof hela veckan så helgen sesfram emot! dock inget planerat, bara packa packa..bara några få dagar kvar innan flytten och ingenting är done ännu, haha känns bra känns bra!
Annars antagligen bara partillerocken-finalen att titta på. suporta är ju aldrig helt fel. men får jag välja blir det bara lugnagatan på menyn. sen kan man aldrig riktigt veta vad som sker när alkoholen plockas fram heller..haha you never know!

big mamma chao.


RSS 2.0