sanna ord

som jag sa i inlägget under. denna dagen bjöd inte på nånting gott alls.

nu går jag i graven ett tag framöver.


harregud

tackar jag för att det är ledighet idag också. 
igår va det hem till terre. men det blev alldeles förmycket kaffe. när klockan blev strax innan halv5 på morgonen var sista filmen färdigtittad. terre var trött och jag alldeles förpigg för att sova. så jag traskade mig hemmåt. vilket jag inte skulle gjort. nu ligger jag här i soffan, ögonen är trötta som bara den men jag kan inte sova! jävla skit. jag somnade iofs runt 8tiden men jag vaknade strax innan 10 också. till råga på allt så drömde jag om och om igen hur min pojkvän gjorde slut med mig. han hade tydligen gjort en relationsundersökning på wow vilket gav resultatet att i denna spelvärden passade inte jag in som hans flickvän så han var tvungen att göra slut med mig...harregud. kommer denna dagen sluta bra alls? nej. jag tror inte det.

ikväll är det thaiboxning också. jag är, eller jag får väl säga jag var hur taggad som helst för dagens träning, men vi får väl se hur det blir med den saken. skit. för får jag ingen sömn innan den träningen drar igång så kommer ju inte jag vara speciellt fit for fight iallafall, det är en sak som är säker.



nu är magen glad

och lika så jag. gjorde massa mat så har två matlådor, det är bra för det är ändå massa dagar kvar tills lönen kommer. och magen skall ju mättas fram tills dess. nu är jag färdig med det mesta. skall bara hoppa in i duschen och sedan bege mig hem till terre. mys! jag har hafft rätt mycke ångest idag också, me tanke på att jag inte har tränat på två veckor. innan tyckte jag de va sköönt när jag hade legat hemma en månad och inte rört mig alls. kunde smälla i mig en chipspåse nästan var och varannan dag. men inte nu längre. jag är jättetaggad till att träna, men de har lixom inte blivit av. det måste jag ta tag i nu. får bli mitt nya löfte haha. i morgon skall jag iallafall ner och träna thaiboxingen. så får jag väl försöka klämma in ett pass av någotslag i helgen kanske.. men jag skall inte säga ska för jag kan inte lova att det kommer att bli av haha.

nu skall jag iallafall ta mig en cigarett och sedan här ni inte av mig mera på ett tag :)
puss och kram


ordning och reda. pengar på fredag!

nej inte riktigt. pengar på måndag iallafall. och ordning och reda kan ni fethajja att det är hemma hos mig! MOHAHAH. kom hem till mig och ni får ångest över era egna hem! idag har jag börjat med att hänga in massa kläder i garderoben. de va väl på tiden ändå. sedan fick det bli rensning i mitt blivande walkincloset. ni som varit och hälsat på vet ju att där inne stod ungefär 5miljoner ouppackade kartonger, och idag fick jag iordning på ungefär 5-6kartonger iallafall. cred till mig tack! sedan blev det ju såklart storstädning med. och satan i gatan va fräscht jag har det här hemma nu! haha.

nu skall jag laga mat, det blir makaroner och köttfärssås på min meny. smaskens smaskens. de va längesen nu. sedan bär det av hem till terre på myskväll. UPPSKATTAS!

pusshej

hjärnproblem

jag har faktiskt ett bekymmer nu. det kommer antagligen bli ett långt inlägg nu så orkar du inte läsa så förstår jag. jag skall bara lätta på mitt hjärta och imn hjärna ett tag nu framöver. så jag skiter i om detta blir läst av någon eller inte. mina tankar finns det inget stopp på så här kommer det.

min största fråga är egentligen att när ärknas man som "vuxen"?
måste man hinna fylla en viss ålder för att man skall räknas in i denna målgruppen? är det efter man har fyllt 20, eftersom man inte klassas som tånåring längre då? är det när man har flyttat hemmifrån eller när man har förlovat sig? det finns ju tjejer som får barn innan de uppnått "tillåtet att skaffabarn åldern", kallar man dom vuxna för att de redan har fått bran då, eller är dom omogna mammor? är man vuxen när man skriver upp toapapper på iköpslistan? ibland känns det som man borde göra som ett skriftligt intagningsprov till en högskola för att få det godkännt att man är vuxen nu. det finns ju mammor och pappor som fortfarande har barnasinnet kvar. mammor och pappor som fortfarande älskar att gå ut på krogen, som fortfarande älskar att sitta hemma och spela tv-och datorspel dagarna i ända. föräldrar som älksar att pilla med sina bilar och hojjar dagarna i ända. räknas dom ändå till vuxenvärden?
när börjar man kalla sig själv vuxen egentligen? "när man börjar att ta ansvar för sig själv", tror jag är ett svar man får av många när man frågar. men har man inte redan gjort det nästan hela livet? man tar ju alltid ansvar för sitt egna liv, man väljer ju själv vad man vill göra och inte göra. när man skall åka hem på kvällarna och när man skall gå och lägga sig. i gymnasiet tog man ansvar för sina egna skolböcker, att man kom i tid till lektionerna och kom till skolan över huvudtaget. räknas man som vuxen redan då? även om de besluten man valde att göra inte alltid slutade bra, så tog man ju ansvar för det själv. är man vuxen när man har en tvättdag och en städdag uppskriven i almenackan varje vecka? om man åker och storhandlar mat minst en gång i månaden, är man vuxen då?
är man vuxen när man vågar gå till tandläkaren själv?
dethär är svårt. finns det egentligen nånting som tyder på att man verkligen är vuxen?
kan man vara ung och vuxem?
är man vuxen när man kan ha intensiva konversationer med folk runt omkring?
finns det 40+människor som inte räknas som vuxna?
finns det 15åringar som räknas som vuxna?
jag har alldeles förmånga frågor nu. alla mina meningar avslutas med frågetecken så jag lägger ner nu. jag kommer inte få några svar på mina frågor heller. denna gången tror jag inte ens att google kan hjälpa mig.

puss


röd dag på inväntning

mycket riktigt. på torsdag är det kristihimmelfärd. egentligen är det ju ingen som bryr sig vad dagen heter. alla bryr sig bara om att den är röd och man är ledig då. hejja hejja! det är när röda dagar som man uppskattar att man jobbar på en fabrik. då är produktionen stängd och man får extra möjligheter till att supa eller sova, ja vad man nu vill hitta på. det är synd om affärsfolk i dessa tillfällen. dom måste ju jobba i vilket fall. men jag bajsar på dom för jag är leeedig! mohaha! tacka gud för röda dagar. vissa saker har du faktist klarat bra.



jag tackar denna mannen, jesus, för attt han på torsdag ( ja fast på sin tid då) åkte till himmelen.
tack jesus för du ger oss så många röda dagar om året!

puss och kram

helgens bravader är nu över

så jag sitter helt död i soffan. helgen har hunnit erbjuda mycket! jag började ju som sagt mig helg i fredas med att tvätta fram till senakvällen. sedan bar det hem till emma för att ta de lgnt och dricka vin. och så blev det. bra va de också! lördag blev jag väckt av emma som ville att vi skulle äta frukost tillsammans. så fick hoppa in i duschen och sedan kläpåmig för att börja traska neråt hem till fröken snygg. frukosten var uppäten och ölen kom fram. lite senare kom lisa och malin för att föreviga våran såväl planerade schlagerkväll. riktigt bra om jag får säga det själv! traskade hemåt vid halv2 och tvärdeckade i sängen.
även i morse var det bara att hoppa in i duschen det första jag gjorde. men inte klagar jag för det! hem till emma igen för att se på lisa el snyggo! sötungen hade ju studentbal idag, och sjukt va snygg hon va ! okej hon är snygg i vanliga fall med, men hade jag varit laggt åt andra hållet hade fan inte mycket hindrat mig för att sätta på henne! OHLALAA!!
sedan träffade jag min snygga josse i stn och fick i mig alldeles förmycket kaffe haha så nu kommer jag la somna en timma innan det är dags att gå upp igen. men de får bli morgondagens bekymmer. nu skall jag forsätta ge min soffa kärlek och vila mina ögen på tvn.

puss!

när männen är borta dansar kvinnorna på bordet

bokstavligen talat. ikväll blir det shlager! riktig tjejkväll hemma hos emmaslemma och shlager blir det på högsta nivå. lessen grannar, men ikväll är det party! männen har vi kastat hemmifrån. låst in dom hemma och skickat iväg dem till tyskland. så det är bara till att gå vilda! melodifestivalen är på ikväll på högsta nivå och bärsen ocg vinet står på kylning. snaksen är handlade och sminket och kläderna skall snart dras på nu sitter jag och blocknördar, drick bärs, lyssnar på black ingvars och mår så dödligt bra. nu skall jag ta hand om emma!

puss och kram!




haha, checka spökhänderna på denna bilden då :D


nu blir det somsagt schlager! PUSS!

tvättdag

så är det äntligen fredag igen, skönt! dock skall jag tvätta kl fem så nu har jag suttit på mitt vardagsrumsgolv och sorterat hur mycket tvät tsom helst. är ju inte allt för härligt när det tar ett halvår innan man får tvätttid heller. okej en aning överdrivet men det tar iallafall ca en månad. det är hemskt. det är ju inte precis så man går å tänker att man skall boka tvättid hela tiden heller. så tillslut står man där, inga kläder, tvättkorgarna är överfulla och nästa tvättid då jag kan är om...suck. tre veckor. lovely! men idag smäller det! får inte glömma att boka en ny tid redan nu heller.
så fram till 9 håller jag väl till mestadels i tvättstugan och sen blir det hem till emma och dricka vin. finfint! jag gillar inte att dom skall flytta snart, jag gillar att ha dom 5minuter bort. då kan jag alltid gå dit. men nej nej. dom skiter i mig och flyttar tillbaka till torslanda. suckers!



haha, detta är ett praktiskt exempel på emelie sofia kristensen..

rekord!

haha alla inlägg vid ungeför samma klocksslag. haha är man en nolifer så är man :D men nu skall jag duscha och kläpåmig mjukiskläder igen. springa FÖRBI sminkskåpet och sedan jhoppa rakt ner i skorna ( renska kylskåpet på sprit däremellan och kasta ner i en påse) och springa hem till min emmslemm!

PUSS

haha sliskandet fortsätter !

för nu har jag blivit hembjuden till emmaslemma på lite sånthär



och dricker man at vethär i gott sällskap så kommer ju alla bilder som va med i förra inlägget in även här. haha tur att vi inte lever i en anorexiavärld!

se upp för mig ikväll ljuva chipa, alkohol, cigaretter, HÄR KOMMER JAA-AG!
MUHAHAHAHA

detta inlägg borde blockeras så inte dennis kan läsa..

jag tänkte att jag skulle erkänna hur slapp jag är idag. så blir nog alla andra som tror de varit slappa glada för att jag har gjort så sjukt mycket mindre och är sämre än dom :)

först så vaknade jag. åt frukost framför tv och sedan fick denhär filmen bli min vän:

 mycket riktigt. Björnbröder. så då fick jag börja min dag med både skratt och tårar. en salig blandning på en solig men bllåsig lördagsmorgon. fast morgon kanske är fel att kalla det, då jag faktist inte gick upp förrens halv3 idag.

efter lite björnbröderdos så överlämmnade jag underhållningen till denhära lilla godingen:

 haha kogänget! denna filmen var ju guld värd :D och så charmig! haha jag vet att jag är rätt sent ute för att puchapå folk dessa filmer nu, men jag kan nästan med säkerhet säga att jag är inte den sista ännu!haha :D efter denna filmen kom jag på att jag har ett paket att hämta ut på torget. dock skulle paketet ligga kvar i två veckor på posten och idag är det nästan tre veckorsedan paketet kom så risken finns ju att det inte finns kvar. måste man betala iallafall då? pinsamt att beställa igen..haha ! men när jag väl kom till torget var ju såklart poststället stängt. så bara att gå hem igan. nu fick jag sällskap av denhära filmen:

 haha denna känner jag väl igen mig i en del :D katten gustaf! haha fast de gör vi väl alla emellanåt? så många ggr, så ofta som man lägger sig i soffan, haha så otroligt svårt det kan vara att ta sig upp igen! alla måsten man har bara rinner ut i sanden, sån härlig kännsla egetligen när man väl tänker efter haha :D 
Dock så har jag fått i mig alldeles förmycket av de goda under dagen medans jag legat liclös i soffan och gluttat filmer. 
jag skall faktist vara så äcklig att jag skall visa bild på allt jag har ätit bara för eran skull!

nästan ett halvt rör pringles
en sånhär härlig chokladkaka. (men jag öppnade den inatt så hela åt jag faktist inte idag)
2liter fanta. den satt bra emallan allt snask
en påse lättsaltade lantchips
snart är jag även klar med denhär.

ett par sånnahära har jag fått i mig idag också. för ovanlighetens skull.

haha och sen, sist men inte minst! så har jag ju även hafft en väldigt många besök på denhär idag också!

JA! detta är en skabbig skoltoalett som jag googlade fram lite snabbt. orkade inte pirrla med min kamera. min toa är fin!



snorunge!



skjuts fick man inte heller. jag är nog för dålig på att få folk att förstå vad mina straff egentligen betyder. skit. så jag fick pallra mig bort till vagnen och åka hela vägen själv. när jag väl kommer till läkaren får jag vänta på min tur i 25min ( ändå var jag den enda i hela väntrumet..?!) för  att senare träffa en sköterska som tömde mig på blod. 10sec senare var jag redan påväg hem. harregud. 

så restrerande timmar av dagen spenderade jag på gymet och sedan hem till brors+hans tjejes soffa för att ha movienight :) thats a ball fredag!



snart blir jag befriad!

som straff för att jag blev inlåst skall nu min man åka hem från jobbet och låsa upp för mig, och sedan köra mig till läkaren. jag är redan fettmycketförsenad så jag behöver ju inte draut på den senaste ankomsten allt förlänge. så nu sitter jag och väntar på min ride.

puss och kram

idag är jag faktiskt ledig!

och det är jag med gott samvete! mohahaha! eftersom vi fått kompa å gå hem de senaste så mycke så har jag ändå valt att stanna kvar på jobbet, tills den sköna ideén slog mig att det är ju så mycke skönare att få en heldag ledigt än att skippa de sista timmarna på dagen, man hittar ju ändå int på nånting roligare än att ta sig hem, äta, sova och träna. så idag fick det bli min tur helt enkelt.
dock blev jag lite besviken nöär jag va tvungen att dra till läkaren på min lediga dag så mina planer fär megaslappning ändå gick i kras. men vad gör det när man ändå är satt bakom lås och bom?

innelåst

jag vaknade, käkade frukost, sminkade mig, klädde på mig och skulle precis g när jag upptäcker att jag inte får upp den förbaskade dörren. suck! när babe gick i morse så låste han tydligen överlåser också, "utav en ren reflex". jag hade ju iallafall hoppats på att han skulle dra till med nånting romantiskt som "jag vill inte att nån skall komma in och stjäla dig medans du sover". men inte de heller. ibland är det inte bra att vara ledig. för idag skall jag till fabrordoktorn också. å vi skall inte prata om hur röksugen jag är heller. harregud.

kebabrepubliken

haha. har absolut megatråkigt. så jag tänkte att jag skulle leta upp massa gamla godinglåtar på youtube. och tacka ja för den iden haha! kom ju på dessa gammla låtar med kebabrepubliken. haha hur sköna är inte dem egentligen? elelr när jag suttit och spelat låtarna för folket på jobbet har jag ju inte fått så mycket respons. men i min skalle sitter båda mina hjärnhalvor och garvar ikapp. haha man blir ju bara så lycklig! :D melodin, texten, rimmen! haha bryt ut i asgarv med mig! :D


 

haha sjukt vilken äcklig bild. jag är glad jag att jag inte ens gillar dehära..

laxgratäng

blir det på menyn idag. varit sugen på det hela hela dagen. men inte nu längre. inte ens hungrig ;o men nu har jag redan laggt försleget till älsk som i sin tur godkännde det. och allt som behövs är redan handlat så det som finns att göra nu är bara att sammla ork till att få ihop maten också. suck!



RSS 2.0