Guldklimpar till alla ni fina idag!

Idag är det alla fina mammornas dag! Idag skall ni uppvaktas till max och det hoppas jag att ni blir. Alla mina vänner som är mammor vet jag är de finaste mammorna så ni är ingenting annat än guld värda! Kom ihåg det!

Theres, Emma, Phuong, Shirin, Alex, Ni är de praktiska exemplaren för de finaste och jag skall ta efter er allihop en vacker dag när det tillslut blir min tur!

(Okej ja brukar inte vara dern som firar alla dagar men nu fick jag ett extra tillfälle att lysa upp alla ni fina människor!♥ )

Och min egna alldeles finaste mamma Maria! Mest grattis till dig och tack för att du finns!♥♥


världens mest ovärda dag att vakna till

Idag hatar jag allt. allt. ALLT. Jag hatar mycket ofta men idag hatar jag allt. Jag hatar all musik. Jag hatar alla tvprogram. Jag hatar reklamen på spotify. Jag hatar mina kläder. Jag hatar att inte röka. Jag hatar mitt hår. Jag hatar att jag har fetaste handsvetten. Jag hatar min kropp. Jag hatar min IPhone. Jag hatar facebook. Jag hatar filmer. Jag hatar Bruno Mars. Jag hatar vädret. Jag hatar att jag inte fick åka till Liseberg. Jag hatar att jag redan duschat för jag vill ut och springa. Jag hatar att jag är så ful idag. Jag hatar cpfolk som flyttade min uppkörning pga "missförstånd" (?!?!?!). Jag hatar Tribeca. Jag hatar laptops tangentbord. Jag hatar att halva jävla inlägget nyss delitades..AAAHHHH!!!!!!!!!! Jag hatar att jag har mens och känner mig som världens jävla svullounge. Jag hatar att jag är sugen på chips. Jag hatar mina jävla rynkor. JAg hatar denna lägenheten. Jag hatar att jag gått upp som ett jävla djur. Jag hatar min jävla cpsjukdom. Jag hatar allt allt allt ALLT idag. Skjut mig snälla.

20 maj 2011

GRATTIS TILL DEN FINASTE LILLE UNDERBARINGEN!!

Min allra allra finaste bästa hjärtigaste vän!♥ Mest grattulationer till dig och Kim idag till finaste lillplutten! Du kommer att vara världens bästa mamma! All lycka som spritter i min kropp är för hur otroligt lycklig och glad jag är för er! 

Grattis finaste paret till finaste lilla Emil!♥♥



pink it is

Igår fick jag nya snygga naglat av Theresa på Pauz!



Löööve it!

pee&poo

Kolla här ligger ju bajs i hörnet och trycker



dundunduuuun..

Jag börjar såhär så ni blir lite spända och undrar hur det gick....













Och seeen......













WEHOOOO!!! Jag klarade teorin! Fan va bajsnervös jag var, men jag satte den precis där den skulle!
Nu är de bara uppkörningen kvar och jag är fett nervöös..

ajm närvöös ;S

Så lessen mitt folk för sämst uppdate här (haha känns som jag skriver det jämt) men jag har vart iväg i körskolan på intensivkurs så jag har knappt haft ork att ta hand om mig själv. SÅ FÖRLÅT ALLA MINA FINA VÄNNER FÖR ATT JAG INTE HÖRT AV MIG MEN JAG HAR HAFFT HÄCKEN FULL! ;(


Nu skall jag strax bege mig igen mot en ny svårighetsgrad haha will update if I feel happy later!





Puss å smisk mina krabater!



RSS 2.0