arg_tjej_88

Ibland blir jag bara sådär trött på mig själv. Som idag. Igen. 

Jag försöker, som de flesta redan vet, att sluta röka. Det går faktiskt bra. Riktigt bra! Men INTE när jag är på jobbet. Jag tänker bestämt att nej jag skall ingen cigg ha! Men ändå sitter jag där på mitt arsle och tigger till mig en cigg/dag. En är väl jättebra om dagen täker ni men nej. När jag är hemma eller ledig håller jag mig till noll och DET är perfecto!

Jaja till saken hör att när jag är hemma äter jag så fruktansvärt mycket istället. Som idag. Jag har hur mycket frukt som helst hemma så jag kan frossa. Men jag skall bestämt gå å köpa kakor. Nu har jag ätit mig proppmätt på kakor och är inte det minsta sugen på dendär läskigt goda lax-pastasalladen som jag trånat efter hela dagen. Tills nu. 
Och för det fick jag slicka mina egna sår då jag på jobbet idag fick gå och beställa ett par nya brallor bara för att de andra var alldeles på tok för tighta och spände åt både här och där.

Nu menar jag inte att det är fel på att beställa större brallor. Men att behöva gå upp X-antal kilon för att sluta röka, det är INTE okej!

RSS 2.0