Tönt



Vi två hejdå. Fuck off du dog. Men inga tårar når min kind. Den rådjursblicken är så gjord, Oss bar ett kors som blev för stort. Visst du kan gråta om du vill, men jag har synat dina kort. Åh, snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min. Och du får ingen tår, ingenting. För din mamma borde lärt dig lite granna. Tönt. Säg till din mamma att vi inte är tillsammans. Hälsa från ditt ex

 



resfeber

Bara två veckor kvar till Hongkong! Jag börjar faktiskt få resfeber nu. Jag vet inte om jag har haft det innan. Inte på denna nivån. För första gången är jag faktiskt nervös inför att åka, istället för att bara längta. 

Inför denna resa har jag bara känt att allting skall bli så skönt. Skönt att slippa allting som har med julen att göra. All stress, all planering om hur vart och när man skall hinna träffa alla nära och kära. All slask och snö. Slippa alla fjortonhundra tröjor och långkalsonger man skall ha på sig för att inte frysa.

Men idag slog det mig att det faktiskt är fint. Det är fint med alla ljus och julstakar i fönstren. Det är mysigt och fint att pynta hela lägenheten med ljus och små tomtar. Jag kan väl pynta här hemma men till vilken nytta, vi åker innan man hinner andas in allt julmys och vi kommer hem lagom till att allting skall plockas bort igen. 
Det är första julen som kommer komma på 22år utan min mamma och pappa. Att inte få fira med dem eller med min bror känns fel. 

Att inte få komma till ett fulproppat julehem med tomtar, julmat, julgodis. Ljus, värme och en stor klädd julgran full med julklappspappersklädda paket under. Ingen vit snö som man måste gömma sig ifrån under en stor tjock vinterjacka.

Jag vet att detta kommer bli den bästa resan jag någinsin vart på. Jag vet att svensk jul kommer vara som en fjärt i rymden i jämförelse med hong kong. Jag vet att jag kommer vilja fly från varje jul och nyår efter denna resa. Men just nu känns det som att jag vill stanna hemma. Fira jul med min familj och mina kära. 

Jag hoppas att denna känsla försvinner snart för jag bara vet att Hongkong kommer bli gigantiskt. Om inte annat är det ju bara ett år kvar till nästa jul






arbetarnas dag

Hem ljuva hem. Helgen har vart helt fantastisk men ingenting i denna värld beskriver en kännsla bra nog som hemma bäst.
Jag bara en sak att säga till alla er suckers. Rihanna gör mig knäsvag idag.



Fredag äntligen! Lycklig och pigg idag så ...

img_0333 (MMS)

Fredag äntligen! Lycklig och pigg idag så inget kan gå fel. Massa mys i Torslanda hela helgen med fina vänner och hundar, im in love! Snaaart halv fyra, utstämpling sedan mot massa mys (godis och ostbågar förgyller fredagen en aning extra)!


Jag har hittar bästa appen. Massa grymma s...

img_9112 (MMS)

Jag har hittar bästa appen. Massa grymma snygga bilder kan jag göra i mobilen nu.


grattis pappor

Idag är jag jävligt snygg och nyvaken hemma hos torslandaborna.
Idag är det pappornas dag också. Jag skall hem till min pappa snart och käka våfflor som han skall göra åt mig. Farsdag är allt för bra emellanåt.





Passar på att ge lite smygreklam med min sovtröja.

Grattis på farsdag världens bästa pappa!♥


Hej jag bantar ikväll!

img_0323 (MMS)

Hej jag bantar ikväll!


Jesus is my homeboy

Jag tänkte att jag skall börja göra mig lite vacker strax, men blööö jag orkar inte. Skall in till stan för att kika en runda på h&m innan det bär av hem till bror+fru för fett och film-kväll. Innan det måste jag byta lakan och plocka ur tvättmaskinen.. uäääk!

Girlsnightout

Love, love, love♥

segdegdag

Ovanligt att man vaknar till regn och massa blåst här i Sverige. Idag har jag min dag planerad till minsta detalj, och jag måste säga att det känns så skööönt!

Innan jag får dra igång mina mysplaner skall jag byta lakan och dammsuga, suck. 
Bilder från förra helgen kommer strax mina lovers, haha! Bättre sent än aldrig.

Jag har fått en flis i pannan. Fråga mig i...

img_0320 (MMS)

Jag har fått en flis i pannan. Fråga mig inte hur. Helvete jävla piss det snöar idag också.. Jag säger bara Hongkong baby!


Att hålla på med sån här lövblåsningsskit ...

img_0249 (MMS)

Att hålla på med sån här lövblåsningsskit borde vara strängt jävla förbjudet innan kl 9 iallafall. Att vakna kvart i åtta av skiten när man för  en gångs skull är ledig är fan inget kul


RSS 2.0