hemmafest är inte alltid bäst

iallafall inte när man själv måste vara värden och försöka se till att alla har trevligt! iallafall inte när man måste stanna uppe halva natten efter att alla har dragit för att plocka undan de värsta. iallafall inte när man vaknar i doften av fylla. iallafall inte när man måsta damsuga, städa, torka..allt dedär som man precis stressade men att hinna innan alla kom dagen innan.
men på något konstigt sätt så övervinner kännslan av hemmafest iallafall så tar det inte allt för lång tid innan man har alla nära och kära hemma hos sig igen :)

nu har jag iallafall hunnit vakna, haft en mysig frukost/lunch med mina älskare på pizzahut samt handlat mat för ett par dagar framöver och städat hela lägenheten. cred till mig!
nu har jag precis börjat lite smått med att fixa mig, och snart skall jag fortsätta. för sedan blir det spelning som skall förgylla min kväll! tur att man är ledig i morgon så man har en dag iallafall att andas ut helgens alla bravader på.

puss heej nu blir de funky!

för vi skall gå på fest ikväll, sno alla pöken och öl min vän!

så blir det inflyttningsfest. dock blir de inga pök snodda ock inga öl för den saken heller. för vinet står på kylning och mitt pök är ute och åker bräda. bara han är hemma till läggdags så är jag nöjd haha.
så nu sitter jag i soffan, allt är färdigstädag och jag är duschad och påklädd. naglarna är målade och snart är det dags för ansiktet att få lite livsfärg det också.

så nu skall jag sättaupp min grymma ringklocka, plinga på och förvarna grannarna vägg i vägg och sedan får folket bara droppa in!

tjollahopp!


så va problemet löst

så nu mina vänner behöver ni inte vara oroliga mera. samma kväll som mobilen försvann så blev den funnun igen. 
jag trodde det var en vänlig själ som hade läst mitt inlägg och försökte vara vänlig trotts att ljudet på mobilen var avstängd. dock var det ingen roligare än det konstiga 08nummret som ringer mig ständigt. (tror det är för jag aldrig svarar som de fortsätter att ringa..). men glad blev jag för efter ha grävt fram den under soffdynan så fanns min kära livssymbål i handen å¨mig igen

AARGAAH!

så har jag tappat bort min mobiltelefon helt plötsligt. strålande! satt här hemma, alldeles ensam med mobilen i knät. sedan plinga det på dörren för min kära granne skulle påminna mig om att elen stängs av i morgon, hur härligt är det inte med sådanna bussiga grannar? skön gubbe dedära!
men i vilket fall! så när jag kom tillbaka är min telefon plötsligt borta. 54m2 lägenhet och en minimobil. ingen hemtelefon finns det heller och mobilfanskapet är ändå självklart på ljudlös. jag tror jag blir tokig. telefonen finns ju ingenstans! 

en påse godis om dagen, håller doktorn borta från magen

jag tycker det är ett bra motto. dock är det en viss person som inte håller med mig där. suck!
men en sak är säker! det är helt totalt sant! (enligt min åsikt..!). för är magen glad, så är även själen glad.
så det håller faktist det jag säger. så länge man inte kör en fettsugning som doktorn måste genomföra



bye bye sucker

nu gått folk skall jag bege mig. bara borsta bissarna sedan är jag i full gång med att megaumgås. ring mig om du har tråkigt så skall jag förgylla din dag ( ; haha idag är jag fan på g asså :D

ha de fint alla tråkiga som sitter inne en dag som denna! 

puss heeeej!


solen lockar mera

fick nyss ett mycket bättre erbjudande än storstädning. och inte fan är jag feg så självklart tackades det ja!
så jag fick sorgligt(!?) nog avbryta min städning och börja fixa mig istället. matlagning, dusch och sminkning fick bli högre prio så nu sitter jag och äter min kycklingsoppa som jag snabbt fick koka ihop. sedan blir det hem till emma för att småmysa för att sedan dra vidare in till slottskogen.. grillning, massa mys och lonboard, blir det bättre? NEJ! inte när solen är på våran sida också, nu kan ingenting stoppa oss! MOHAHAHAHA



longboard och måna öl

igår införskaffades det longboards från många olika håll. och en besvikelse var väl inte det! 
jim, dennis, kim och jag sprang runt i hela stan för att leta efter snygga brädor ( eller dennis gjorde och tillslut lyckades han få resten av folket att hänga på hans ide). det slutade iallafall att pojkarna kom hem med varsin bräda och en hel del alkohol som sedan såklart skulla drickas upp ( ;
så det fick bli till att byta om till oömma kläder så att vi kunde ge oss ut i backarna och rulla på ( ; eller grabbarna gjorde. jag fick vara ölbärare och hålla utkik efter bilar. men efter många om och men så ställde jag mig iallafall på brädan och lärde mig åka, haha okej inte stabilt nånstans, men vilken sjuk kännsla! jag hade svårt att släppa taget om brädan efter det, haha så nu är jag så sjukt sugen på att köpa en själv! jag får sno dennis i mellanåt och sedan när jag är bra får jag ta och införskaffa mig en egen ( ;
det kommer nog att få bli sommarens projekt. lära mig att åka riktigt bra och sedan kunna glida lite här och var. åå hade inte dennis tagit med sig sin till jobbet när han pkte i morse skulle jag absolut tatt hans och glidigt ner och handlat frukost till mig!

men istället får jag underhålla mig med storstädningen som jag måste börja med nu.
puss och kram!

kattjuvning (nej dennis, inte kattstuvning)

nu har jag varit och hälsat på nya bäbisarna, sjukaste sötaste katterna som finns! 
jag måste erkänna att jag har då aldrig varit en kattmänniska. och skall jag erkänna så är det nog för att jag är alldeles förskraj att som skall bitas och rivas. katter vet man lixom inte riktigt vart man har dem..sen satan i gatan! så sjukt söta, och små! det är ju inte sista gången jag va och petade på dom missarna kan jag lova :D 
så i maj när det blir barnpassning, kan det hända att den ena eller båda två försvinner när ni sen kommer hem jim och emma, men bli inte rädda för det. jag tror att de kommer ha det bra där som de kommer att befinna sig..

vårlördag

så har man vaknat ännu en dag. inte ens behövde jag ta med täcke och kuddar till soffan efter uppvaket eftersom min fina fick sova på soffan inatt, haha! så soffan var redan färdigbäddad att krypa ner i ( ; (han sa att det berodde på att han hade för ont i nacken för att kunna sova i sängen, men jag tror mer det berodde på att jag antingen knudde förmycket eller för att jag snarkade alldeles för högt..)

så nu ligger jag här och suktar efter mat. magen kurrar men ingenting att äta hemma :( bara massa mat i frysen. men dte är ju lixom ingen frukost.
idag tror jag att det får bli storstädning, solen är ju ändå framme  och gör människor på bra humör, så kan lika järna passapå när humöret ändå tillåter ( ;


skall det va så skall det va!

nu har min bror äntligen fått bäbisar! (dock fel sort.) jag vill verkligen uppleva dethära fastervarandet på alvar. min andra bror har ju två barn men de träffar jag så sällan så de räknas mer som vanliga släktingar bara..
så nu skall jag börja om på ruta ett. den 23 skall jag och lisa (självklart fick vi, proffs som vi är) sitta barnvakt åt dessa små vilddjur!
malte och ozzy, here we come!




när kommer dom riktiga bäbisarna då? ( ;


påsken död för 2009

sista dagen på påsklov etmen glad är jag. idag blev en fin dag med mina vänner och vad gillas mer än då? NAADA!
mötte upp josefine och josephine och sara i stan, blev till att shoppa och äta mat. blev dock inte många påsar att bära hem mer än de från hemköp, men vad gör väl det ( ; det blev till att köpa mys och sedan en spårvagnsfärd hem till mig fär att mysa ner oss i soffan. idag var nog den mest händelserika dag på hela mitt fyradagarslov, haha! inte illa pinkat( ;

förövrigt har det bara varit slappt. lite fest och lite svärmor. inte mycket mer än då.
årets första grillning fick vi igår också. mumsans fillibabba!

nu är det tvmys med mig själv eftersom alla mina kära har lämmnat mig. harry potter fick vara min vän restrerande kvällen fram tills u när jag fick reda på att även ballar av stål kan förgylla!

nu är påsken över för detta året så nu är det bara att ladda upp inför valborg, då blir det nästa långledighet, me like!


nu flyger påsken ifrån oss!


men nu skall vi inte vara dom somär dom, så nu blir det mera tv gloning innan sängen kallar!
puss och kram

http://www.freestreet.se/?r=6302


nu skall det reklamas! 
då jag skjälv fick dethär tipset var jag först tveksam, men spanade in det som jag brukar. MEN! jag blev förvånad. jag erkänner att jag brukar bli medlem på dessa gratissidor, men aldrig orkar jag lägga nån energi på att uppdatera dem senare. tills nu. när jag blev medlem här blev jag som fast. superlätt att fixa snabba poäng. blir som ett beroende, besöker sidan minst en gång om dagen för att se vad som uppdaterats, nya tävlingar, nya hemsidor att besöka..mycke och mera därtill helt enkelt. så bli lika glad som mig och bli medlem med denhär adressen;

http://www.freestreet.se/?r=6302

 och neeeej! jag vet inte hur man länkar haha. så du får helt enkelt ta å klippa å klistra :D

puss och kram!

påsklov!



så nu sitter jag här igen. nyhemkommen från jobbet och allt. bara halvdag att jobba i dag så nu är det långledigt tills på tisdag. och inte klagar jag :D lov va alldeles förlängesedan man fick ha så det passar riktigt perfekt nu. sen är det bara semestern kvar att se fram emot! men är vädret bra så är humöret lika bra det om inte bättre så då går det fort! :D
nu blir det tvslapp men jag börjar få väldigt mycket överskottsenergi så de blir nog en hel del datanördning senare, vilket innebär mera inlägg :D 




näe

nu sitter jag fortfarande kvar här. verkligen brist på nånting att göra. 
men senare om nån timma eller så skall jag bege mig hem till broder och hans flickvän emmslem och ha filmkväll. 
så det får bli duschen och sedan hoppa i kläerna för att bege mig snart. men det får bli om ett tag. jag är fortfarande alldeles förslapp fär att orka ta tag i det änna..haha söndagssegheten sitter då alltid i.
 puss och kram

och sollbrillevädret?

tog vägen vart? tänkte jag när jag vaknade. men iofs vaknade jag redan vid halv8 så jag kanske är lite väl mycket ite och cyklar trottsallt. men nu när klockan börjar närma sig lunch så börjar iallafall solen kika fram en aning. å jag hoppas det håller i sig hela dagen så vi får en lika mysig dag idag som igår! för igår fanns det nog ingen som kunde klaga på vädret.

och jag undrar vad det är som har hänt med mig. jag brukar alltid gilla att vara vaken sent vilket gör att jag sover bort hela dagarna. iofs är det väl inte det bästa det heller. men jag vaknar ju ändå lagom i tid när folk brukar börja bli mogna nog att hittapå saker. men inte nu. jag sommnar när jag kommer hem från jobbet. vaknar för att äta middag och sedan går och lägger mig lika fort som disken är diskad. fredagar likadant. så jag vaknar riktigt tidigt nästa morgon, är vakn en stund för att sedan somna om för att vakna nångång passande till kvällen. sedan stendäckar jag i soffan igen långt innan det igentligen är alldeles förtidigt att gå å lägga sig igen..hejsan jag är det sociala tjejen! haha.

så helgen hände det inte mycket mera än att bara sova. var iofs vaken en stund igår ftermiddag då det bar av in till stan med älskling för att få veckodosen av mc donalds och sedan en fika på det. sedan var det hem till soffan och sova ett tag till. 
idag vaknade jag lika förargligt halv8. dock kunde jag inte somna om så jag har legat i soffan och sett på barnkanalen hela dagen hitils. blivigt arg för inga bloggar har blivigt upptaderade så jag har hafft någonting och läsa, haha. jag har blivigt en riktigt bloggnärd nu faktiskt. inte sådär själv, för kladdar mycket här gör jag då inte. egentligen orkade jag inte nu heller så jag tvingade faktist mig själv till det för att få lite tidsfördriv. jag läser en sjukt massa bloggar nu, haha och det roliga är att två st som jag faktist tycker om att läsa, eller tycker om och tycker om. dom är roliga iallafall, resten läser jag bara och stör mig på allt som står. haha läser så jag skall kunna få skratta åt någon som gär bort sig :D  
ungefär som tvprogramen jag nämnde i nått inlöägg innan. jag tycker inte om dom, jag stör mig på allt. jag klagar högt för mig själv och hånskrattar men jag får ändå ett beroende av att jag måste läsa allt...haha det måste helt enkelt hända förlite i mitt egna liv så jag måste tracka ner på alla andra för att känna mig bättre då jag bara sitter hemma heeela dagarna. haha så måste det vara !:D

nu sitter jag iallafall och smågluttar på tvn som visar simpssons för fulla muggar och sitter och kladdar lite här. skall försöka komma på nånting vettigt att göra tror jag.
puss och kram

"prisa gud! nu kommer skatteåterbäringen!"

såja. nu var man här i hem nr2 igen :) maten är lagad och uppäten, disken redan diskad. å jag är proppmätt!
visst är det bland de härligaste kännslorna man kan tänka sig. riktigt sådär lagom underbart mätt. inte proppmätt då mår man bara illa, men å vara sådär riktigt perfekt, typ som nu, haha! lovely food, flytta hem till mig bara :D

så nu sitter jag och har absolut ingenting kvar att göra fördagen. förutom att besöka mr. shower. men det tar vi senare ikväll tror jag. just nu känner jag mig alldeles för lat. så nu är det nördning framför datorn och smågluttande på tvn som gäller. haha de mycket omtalade programet made som går på mtv. haha finns nog ingen, elelr iallafall inte många som gillar det. men det är ju trattsallt ett såntdära program som man måste se om man råkar sätta på exakt rätt kanal vid rätt tillfälle. jag hatar egentligen sådanna program. man sitter och stör sig på allt som sägs, allt som görs etc etc ja ni fattar. men ändå måste man fortsätta se programjävelnet..haha ilandsproblem :D ja ja, det finns iallafall alldeles förmånga sådanna program för min smak. men nog pratat om dedära.
Så idag, bättre sent än aldrig, när jag kom hem låg mitt efterlängtade deklarationspapper nedanför dörren. å glad blev jag!
fick mer pengar än jag räknat med men mindre än jag hoppats på. så nöjd blev jag ju iallafall, och det är ju huvudsaken. men det blev en halvtaskig summa för att bara lägga undan, så nu skall planerna läggas på om det skall bli lite inredning eller om jag helt enkelt bara får en rejäl summa med pengar att shoppa loss till max för! det är ju varje tjejs dröm egentligen så får jag bestämma så blir det nog kläder för hela slanten! skcikade iväg sms om att jag godkände alltihoppa med så pengarna kommer ju lagom till midsommar nu, å vad är roligare att köpa än vår/sommarkläder? nä jusde! NAAADA! haha im so happy happy :D







torsdag minsann

japp, nu har det inte gått många dagar, men jag är redan tillbaka med bloggandet, haha tummen upp för mig!

blir man inte alldeles till sig av sånt hära fint väder? även om man vaknar och man känner att allt är skit, allt som kommer hända är skit och kroppen och klädvalet är skit. så tickar klockan framåt och solen kikar fram. PANG! säger det sedan är man på världens bästa humör, och inget kan stoppa en! mohahahaha!
ungefär sådär bra känns det just nu.
älskade att jag va klar med mitt arbete långt iförväg idag så jag kunde njuta en extra timma i solen innan det var dags för utstämpling. dock var det bara att åka raka vägen hem för att göra vissa måsten. men ändå håller humöret i sig alldeles lagom mycket! eller egentligen hade jag inga måsten. men va tvungen att åka hem och byta till den älskade skinnjackan och hämta solbrillor! dock hittade jag ( förlåt jag vet att det är både äckligt och mycket mycket slarvigt) massa disk här hemma som måste tas tag i. det hade jag helt glömt av. så det var egentligen ett omedvetet måste att åka hem iallafall.
så nu på listan står det att jag måste diska, sedan får det bli klädbyte, plocka fram solglajjerna och skinnjackan. sedan bär det av hem till min muskelman för matlagning. idag blir det minsann lax och pasta. me like! men eftersom handära har träning blir det jag som skall laga maten ännu en gång. och eftersom allt skulle vara tillagat på ett speciellt sätt enligt älskling så ligger det en receptlapp på bordet när jag kommer, haha. jag tar det som att han inte litar på min instinkt på mat! haha men jag kan förstå honom, ofta överraskar jag migsjälv när det gäller matlagning :D

igår! vilket väder och vilken värme! jag spenderade min eftermiddag med mina mysigaste i hela vida världen. träffade josey och josse i stan så blev det lite shopping och mys på lejontrappan i vårsolen. jag älskar dessa dagar!
men nu måste jag slå ihop datorn och få lite gjort härhemma så jag kan åka vidare till mitt andrahem snart

puss och kram

RSS 2.0