att vara lite smartare

-IpDisco är en butik jag faktiskt skulle kunna råna. Och applestore. Sen kan vi ju ta en bank också om vi ändå är igång.
-Och en godisaffär! 4gott vill jag ha!
-..älskling om vi rånar en bank kan vi köpa hela 4gott-kedjan. Du måste lära dig att tänka lite större -världens tyngsta suck-


Det kan jag ändå tänka mig att gå med på.

älskade liten

Hjärtekvinnan min skulle köpa sig en ny Dj-leksak idag så vi åkte till majorna för att utföra detta uppdrag. Jag sket i vilket och hängde med med förhoppningar om skräpmat till lunch. SCORE! Grillen fick det bli. En hamburgare men aningen överpepprad. Så det lixom brann lite i munnen på en. 

På vägen hem började jag ana mig en ömmande svank. Beror det inte på att pepparkornen börjar spela mig ett spratt innombords så har jag mina aningar om att det kan vara lillbruden som börjar förbereda sig. Hoppas på det sistnämnda.
Dock inte ikväll snälla lilla unge, jag skall laga korv stråganoff och sen skall jag äta chips som jag craivat ett par dagar nu. 

Här var du bara en liten liten BB i mars. På den tiden då brösten fortfarande var större än magen. Ignorera mina korvfingrar.

baka bebis med ägg i buken

I morse tog vi oss en promenad ner till barnmorskan för att göra kontroll på lilltjejen igen. Allt såg fint ut och hjärtat slår precis som det skall! 
Tydligen i slutet får man göra kissekontroller också. Tydligen hade jag lite spår av äggvita???
Jag fattade självklart ingenting och frågade ifall de beror på att man äter för mycket äggprodukter då tänkte jag och anade att kanske inte det är bra under en graviditet, men jag fick bara ett skratt tillbaka som att fru barnmorska trodde att jag skämtade, så mycket klokare än så blev jag inte. 
Men hon sa att allt såg bra ut och det var ingen fara så jag behöver väl inte oroa mig ändå.



26juli

Vi fortsatte på spåret med omvänd psykologi för BB och stack till freeport idag. Det nöp inte på lilldamen. Satan.

Jag tror gårdagens julavsnitt som visades på tv ( haha jag dör, dum dummare kom på tv på kvällen och gissa vad om de inte var i aspen (eller alperna?)...ännu mera snö på tv mitt i svensk sommar i alla fall) fick mig att längta efter vinter, för jag köpte årets vinterjacka. Japp. Mitt i sommaren. 
 
Sedan kom jag också bla. över dessa feeeta sneakers. Åh gaaad va jag är kär i dessa! Vill typ ha höst/vinter nu så jag får använda mina nya kärlekar!


 
      

b to the itch

Maaaahahahahha, älskart! äntligen skall du få slava för mig!

sommarsnö och vintersolning

Jag jäser i soffan och kollar på Simpsons. Har ni tänkt på det här med årstiderna, eller är det bara jag? Skitofta runt julafton visas det alla möjliga filmer och serier där det är högsommar, gärna firas det midsommar och barnen springer runt i vita små klänningar i högt gräs och plockar hallon som de trär på grässtrån. När vi har sommar och äntligen får njuta av sol, ja då skall det vara vinter överallt i tv-världen. Innan var det family guy som firade julafton och nu har Springfield drabbats av snöstorm så hela Simpsonsfolket är insnöade. 

Kanske skulle man ändra på det hära visningarna så att man kan få lite mera kännsla? Nu sitter jag lixom här lite och längtar efter snö....?!
 
       
 
Inte bästa bilderna men ni fattar. 
 

sommardagar

Fint väder både igår och idag. Vad händer med Sverige? På lördag skall det regna så då är vi tillbaks till det normala haha. 
Har bara gjort så lite som möjligt de senaste dagarna. Ätit alldeles för många mål ute, legat på gården med min kärlek och myst i solen, byggt skötbord, bäddat bebissäng och vagn, Tittat på alldeles för många avsnitt av hollywoodfruar och käkat alldeles för många glassar. 
Jag har läst att vi skall passa på att bara vara mycket nu det sista innan BB kommer. Den punkten följer jag!

Gått förbi och kollat vårt hus. Där längst in skall vi bo snart!


Legat mycket och slappat, spela mycket speldosa för BB.

Bäddat hos BB. Lite väl mycket färger haha hoppas hon inte får psykbryt för det.


Sedan lekte vi med badbollar. Nääääe! Det är ju BB!

Tadaaaa!
 

riktig tjockis

Söndag och ny vecka. Jag hade hoppats på att slippa men idag går vi in i vecka 40! FÖÖRTIO?! Det är helt sick. 
Innan har jag pendlat mellan mysigt och jobbigt men nu är de nog bara jobbigt. I alla fall 20 av 24timmar om dygnet.
Nu är jag bara sådär riktigt svullen, fylld med vatten, stor och klumpig. Trött för jämnan, inga kläder eller skor som passar, varenda ligg- och sittställning gör ont och när jag går känns det som ungen försöker rinna ur mitt bäcken.
Nej nu är det inte skoj att vara gravid mer.


Idag är jag aningen trött och bitter ifall det inte märkts.
Tröstar mig dock med att jag har bara max tre(!?) hela veckor kvar att gå.

  

21juli

Idag blir det grillfest hemma hos svärmor med hela tjocka släkten på min mans sida. 
Dennis har lovat sin mamma att hjälpa till innan. 
Inte jag. Hahahahhahahahaha. Jag skall bädda lilla monsters säng, vagn, sminka mig och fixa håret. Sen skall jag sitta i ett hörn och blåsa på mig själv med min nya bästis mr fläckt.



spiderman

Vi kör omvänd psykologi och går på bio. VIP för att preggot skall ha det bästa tyckte min karl! Haha nääe. Vi kom på att vi har presentkort som borde utnyttjas.

Hoppas vattnet går mitt i filmen, haha shit vilken dramaqueen jag skall vara!


Såhär har jag sett ut idag. Ikväll kommer jag se likadan ut.

fotomodell delux


Nääe. Det blev ingen BB idag. Nog för att dagen inte är slut än men det känns helt coollugnt i rygg, mage och bäckenet så jag antar att hon vill bakas ett tag till där inne.

Vi åkte till allum för vi hade tråkigt. Passade på att köpa hundbajspåsar till blöjor och reflex till vagnen. Sen fick jag den här:

Tänk vilka dramatiska och bra bloggbilder jag kan ta nu. Med vind i håret!

19juli

Idag är ett bra datum att föda barn på. Egentligen skulle den 9juli vart bättre men det är ju lite sent nu. 29 funkar bra det med men jag orkar inte vänta, så den 9augusti utesluter vi med, alldeles för långt. 

Så lilla monster. Har du lust att komma ut idag kanske?



creamy bun

Världens godast bulle! Så långt ifrån de som finns i Hong kong, men så satans goda så det finns inte!


Som jag saknar träningen

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150911963385392&set=vb.825815391&type=2&theater

H
aha bara för att boosta mig själv lite! 
Ser så lätt ut men som jag kämpade innan jag fick till denna jävla vägg haha! Åh nu saknar jag det 1000ggr mer!

fotboll och klätterfrugor


Ändrade planer, så i dag jobbar min hjärtekvinna sin sista dag innan semester. Äntligen skall jag få sällskap! Ni anar inte hur mycket jag längtar. Har man gått hemma i snart två månader, trots lite besök av vänner, så blir man ganska socialt handikappad. 

Nå ja. Nu skall jag snart vagga bort till kvibergs fotbollsplan och möta min man och se lite fotboll. Sedan blir det klättring för min karl (förstår ni föresten hur mycket jag saknar klättring? Maj gad jag hoppas jag läker fort så jag kan börja snart igen!) och jag skall passa på att snicksnacka med de övriga klätterfrugorna. 



Upp och iväg! Saknar till och med de svettstinkande trånga skorna och all kritdoft. Men snart är jag tillbaks!

 

till min BB

Se här vilka söta som jag hittade! Haha jag vet att jag både fått och gett mig själv shoppingförbud big big time men nu fick jag till och med beordran av min man att köpa, så vad betyder då ett fjuttigt litet förbud?




 
 

jag har det bästa av det bästa

Godmorgon!

Vi har vart vakna sedan kl 7 i morse och var hos barnmorskan redan kl8. Mäta magen och lyssna på hjärtat i vanlig ordning. Lite lägre hjärtslag idag men antar att hon bara är extra segstartad på morgonen haha precis som sin morsa.

Idag är jag sådär riktigt kär och rosa och allt känns så perfekt! 

Jag har den bästa sambon som kommer bli den bästa maken en dag och snart den bästa pappan. Vi flyttar snart till den bästa lägenheten och kommer ha den bästa lilla familjen. Vi har den bästa lilla familjebilen och de bästa människorna runt omkring oss. De bästa svärisarna, syskon och vänner. Jag känner mig så lycklig över allt som vi har att jag nästan inte vågar tänka på det. Vi har allt de bästa av det bästa och jag älskar det!♥

I söndags gick vi in i V.39♥

vattenfall


Nu när allt är klart inför BB's ankomst (i alla fall allt här i vårt egna hem, annat är det hos svärismamma) och jag bara planerat att ligga på soffan tills hon kommer har jag fått order om att rädda det som räddas kan! 

Så nu mera ligger jag nerbäddad i soffan med plastad frott'e om ifall att vattnet skulle gå


Förstår ni hur sugen jag är på att se om den verkligen fungerar. Tänk vad skönt att sitta här och kissa hela dagarna istället för att springa på toa 500ggr.


klar!


Nu var det sista tvättat och struket, koooomsi komsi lilla skatt!


instagram

Triss i Chelsea

detfinastejagvet

Det är helt otroligt hur man kan få så mycket känslor för någon man inte ens vet vem det är♥

dödstrött

Det är inte sant hur trött jag är hela dagarna nu. Men bra är väl det hoppas jag och tänker att det kanske är ett tecken på att det nu är nära. Kom ut nu lilla monster vi längtar efter dig!

I går hade jag en riktig slappardag och bara låg på soffan, köpte världens godaste hamburgare till middag ifrån kvarterskrogen här och idag tänkte jag bara stryka ett lakan och ett par byxor till lillbrud. Det är typ så jag vill att mina dagar skall se ut nu tills det är dags för nedfall. 
Lagom med lathet och lagom med hemmajobb




åter på hemmaplan


Nej då jag har inte fött! Är bara aningen frånvarande från bloggen för jag passar på att njuta med min älskade karl i lugnet före stormen. Lugnt och lugnt, vi har vart i Hunnebostrand med 4 andra vuxna och växelvis 5-6barn (+ vårt egna som tagit mycket energi ifrån mig) i två nätter. Satans mysigt har vi haft men med full rulle och stressen om att "tänk OM vattnet går nu, då har vi en jävla bit att köra hem"-tankar 24timmar om dygnet, förvärkar (eller vad det nu är, ont gör det i alla fall) och stans livligaste bebis i magen ger en inte många timmars sömn och en totalt utmattad kropp.

Väl hemma var det bara att sadla om för familjemiddag ute på resturang. Hela tjocka släkten från min karls sida var vi och knödde på en kinakrog. Gott och trevligt var det, men nu är jag så trött att ögonen mina går i kors. 
I morgon är det vi som städar och donar lägenheten för visning och efter det är det barnkalas! 
(efter det skulle jag träffa fina vänner men tyvärr kommer de nog ställas in. slutkördtjej.com här)

Om jag orkar i morgon så skall jag uppdatera med massa fina bilder osv, men det får än så länge vara tomma ord, nu är tjockisen trött.

frukost till lunch



Idag tar jag mig min första slappardag på över en månad. Idag har jag bestämt mig för att inte lyfta ett finger.
Allt jag ansträngt mig med idag är att byta ut lite av lillans kläder i bb-väskan mot lite nytt vi fått som vi tyckte passade mycket bättre än de som redan var nerpackat "packa mycket rosa" tyckte pappaDennis så hans önskan blev min lag.
Ligger lite och blir smårastlös och funderar på om ifall ja inte skall ta och stryka de däringa lakanen och småbyxorna som ligger där borta...men neeeeeeej jag borde hålla emot. Jag förtjänar en latisdag!


Förresten så tippar min mamma på att jag skall föda den 13de. Det är på fredag. FREDAG?! åh herre jisses så snart. Dessutom fredagen den 13..haha tack för den mamma!

Här ligger jag nerbäddad och myser med kuddar för hela kroppen. Skall strax göra mig en lunch liknande dagens frukost med. Jag skulle kunna äta frukostmat för jämnan om jag fick bestämma.

10juli

Idag var vi hos mvc på rutinkontroller igen. Allting såg fint ut och alla värden var på topp. Lillhjärtat slog även det precis som det ska. Åh vad jag älskar att höra på de små hjärtslagen! Precis som jag känt det senaste så är hon nu fixerad också. Det är inga nådiga sparkar och buffar hon ligger inne med kan jag lova. Dessutom är det ju heller inte konstigt att det spänner, sticker och drar i hela det undre livet på mig. Idag hade vi dessutom tur och fick se våran lilla fina med! Barnmorskan hade fått en ultraljudsmaskin till kliniken och frågade ifall hon fick "öva på att hitta rätt", absolut okej för oss som var överlyckliga över att få se på henne igen!
Åh nu längtar jag bara mer och mer efter min lilla flicka!



I söndags gick vi dessutom in i vecka 38!

the big boss

Haha jag borde anlita min mamma som min bloggmanager! 

.

Pang pang. Älskar min nya ring!

äntligen är du här


Kommer ni ihåg när jag bloggade om min besatthet till detta facebookspelet?


I vissa stunder när jag inte var hemma så kunde jag verkligen känna abstinens att inte få spela och jag riktigt längtade tills jag fick sitta där och skjuta mina jävla bubblor igen.

Men nu mina vänner, nu finns mitt älskade spel till Iphone! Inte ett endaste liv kan längre gå till spillo! Mohahahaha! 

underbart

 
Idag är jag lämnad ensam hemma hela dagen lång. Min karl är på svensexa så jag skall lyxa till det idag. Bäddat ner mig i soffan framför barnprogram. Snart skall jag gå och handla middag för ikväll och en stooor påse godis. Sedan är det jag som ligger här och spelar sims varvat med bubbles!
 

älskade unge

Den här fina fick Chelsea av mormor och morfar igår som jag så snällt fick sitta och knåpa ihop. Blev lite sned dock. I alla fall redo att hängas på vagnen så fort farsan din har stulit buntband på jobbet.

Inatt sov jag som vanligt helt kasst. Somnade sent, vaknade flera gånger av svettattacker (även fast fläckten stod riktad rakt på mig..?), flera gånger av kissepauser och på det hela vaknade jag supertidigt. MEN! Inatt drömde jag inte mindre än tre drömmar där lillhjärtat föddes! Älskar när jag drömmer om henne, är så nyfiken på vem hon är. Trotts tre olika utseenden var hon världens vackraste i alla tre drömmar. 
Åh kom ut nu lilla monster!

5juli

Kaffe, sommarlovsmorgon och bubble på facebook. Hur börjar ni eran morgon?

3juli

Vecka 27 vs. vecka 37. Känner att jag fyller ut hela mig själv lite bättre nu, haha!

lunch

Jag fick lunchlåda med mig hem av svärmor igår. Min älskade potatis!


Bästa nr1: Massa smör och salt
Bästa nr2: Finns potatis tills imorgon också!

alla helgens bravader

Helgen blev mycket längre än vanligt känns det som, vilket resulterat i att högpreggot vart näst intill döende fram tills nu, haha! Långa och intensiva dagar är roliga och uppskattade, så missförstå mig inte, men när man väl varvar ner så finns det inte ett endaste litet ork kvar i kroppen = tjockis sträckligger i soffan flertalet timmar.


Fredagen blev shopping på IKEA med blivande farmor och inhandla mera saker till BB samt lite bra-att-ha-saker tills vi flyttar hem till henne. Dock insåg jag idag att även fast vi köpt på oss flera upplagor av allt har vi endast ett underlakan..? Haha tur att min mamma hittade fina i helgen som hon köpt till oss, Chelsea hälsar massa tack till bästa mormor! Sedan blev det lunch på Mr. Johansson och vidare hem till farmor för att fortsätta sortera bland alla BB's saker. Vad kommer användas nu, när vi bor där och vad sparas tills vi flyttar. Det är svårare än man tror!

 
Självklart visar svärmor sin kärlek till mig genom att göda mig med potatis. Hon vet mycket väl om hur mycket jag craivar potatis i alla former så middag blev kött och den hära godingen:

!!!!!!!!!!!!



Lördagen vaknade vi tidigt och började fixa (ja alltså jag och BB, inte han) för lördagen innebar möhippa för världens bästa! Åh jag har inte ord i att förklara hur glad jag är för er! Älskade älskade bästa vän!♥ 
Vad som hände under dagen får vara osagt här, haha!



Söndagen var jag så gott som död. Fast jag mest gick rund och tog foton hela lördagen så var min kropp helt utmattad, men grillning hemma hos svärmor skulle det bli så jag parkerade mig i soffan tills maten blev framdukad. 
Måndagen spenderade jag på ungefär samma vis fast klämmde in en liten städning och dammning av lägenheten då vi hade visning på kvällen. Vi flydde till svärmor igen och jag fick vikt in och sorterat alla kläder i lådor i rätt storlekar för lillan. 

På fredag får vi bygga BB's säng och bädda rent i den och vagnen. Längtar ihjäl mig nu!



 

RSS 2.0