döcool!

Radioanka   149:-  www.coolstuff.se


Att lyssna på levande ankor är ganska tråkigt - mest en massa baaaap baaap baaap - men tänk om ankan hade en radio i sig! Då skulle den kunna låta till exempel "IFK Göteborg - Djurgården, ett ett i halvtid" eller "kvällens studiosamtal handlar om människans relation till universum" eller "I´m bringing sexy back, them other boys they don´t know how to act" istället. Och det vore ju onekligen ett fall framåt.

Men ankförbättringen slutar inte där. Istället för att behöva gå till en sjö eller älv för att träffa ankor kan du ha den här i ditt badkar eller dusch. Den är nämligen av plast och helt vattentät!

Och, jag vet att ni knappt tror mig nu, ankan bär på ytterligare en enorm fördel gentemot att bada/duscha med en levande anka: Den har en inbyggd digital termometer som känner av exakt hur varmt vattnet är.

Alltså: Den spelar skön musik, den är en vattentät skön badanka och den ser till så att du inte skållar dig i hett vatten. Finns det nåt mer att önska? (I så fall får du bygga din egen anka. Lycka till.)

 

Haha så ball! min kära dennis har lovade att han skulle beställa två stycken när lönen kom, och idag har den kommit! så nu har han ingen undanflykt att komma med, för nu har jag blloggat om den och sagt att han lovat köpa till mig, så snart kommer jag att skaka så mycket rumpa i duschen va! keep that good work! haha i love!



mera babbel


EFTERLYST   KL 21.00   TV3

jag har för tråkigt för att inte skriva nu, haha. förra inlägget var så skönt att skriva av sig så det får bli ett till.
nu är jag tillbaks i soffan efter duschandet också. skulle allt ha kostat på mig ett varmt långt bad, var sjukt sugen på det, men lat som jag är orkade jag inte stå där och vänta på att allt vatten skulla fyllas på haha. så det fick bli till att duscha en snabbis och sedan packa min träningsväska. passade på att diska efter maten och plock iordning på mina kläder. får jag säga det själv är jag nöjd med mig själv för ikväll! :D plockat fram nya kläder tills i morgon också, så kan jag sova 15min extra i morgonbitti, att få sova 15 min extra på morgonen känns som flera timmar om det skulle varit i vaket tillstånd :D 
nu skall jag pysa iväg till köket och plockapå mig nått att knapra på till tv:n, sedan ett par partier tiepel och till sist sängen, haha en vanlig kväll helt enkelt :D

godnatt, sov så gott och puss och kram!

back on track!

ungefär sådär två veckor senare, men nu är jag tillbaks igen! inte riktigt hafft varken tid eller lust  ( när jag väl hafft tiden) att blogga. men nu känner jag att skrivfingrarna är pågång igen!
har egentligen inte hänt så mycket heller den senaste tiden, men nu skall jag babbla på i vilket fall!
min väska som blev beställd har iallafall anlänt, och thank god för denna skapelse, i love it! synd bara att den inte passar till min vinterjack så jag får snällt ha den hängandes här hemma tills våren tar sig tid att tittaförbi i gammla kära göteborg. 
sedan så har det varit myspysmiddag hemma hos joseygos med brudarna. det gillades! dock mesade jag mig och stack hem när resten drog ut för att fylla levrarna med den behövliga alkoholen, men jobbet kallade dagen efter, tyvärr. jag hoppas att jag kanske kan få ta igen detdära till helgen men det är ännu bara lösa planer.
för fredagen har jag nästan spikat att det bara blir till att sitta hemma och ha tv:n som bästis. denna veckan har verkligen tagit på krafterna, och ännu är det bara onsdag! måste vara jobbtimmarna som jag kostade på mig i lördags som börjar spöka. eller så är jag helt enkelt bara klen!

lägenheten börja likna ett hem allt mera också, känns bra! mitt kök är nog det enda jag är riktigt nöjd med nu, gud så fint det är! haha det är ju favoritrummet än så länge iallafall. synd bara att man inte tillbringar så mycket tid där..skall se om jag inte kan fjäska hit min kära pappa snart igen så att han kan hjälpa mig att borra upp lite hyllor och såntdär, och köra mig lite färder till ikea ( det är bra att du har en stor och fin bil pappa!) så att jag kan handla vad som behövs! jag har bokat min första tvätttid för denna lägenheten också, onsdagen den 11/3 smäller det! haha får återkomma om hur det gick, jag är en såndär att jag klarar inte att göra någonting själv första gången, utan måste ha någon som kan visa mig hur prylarna fungerar eller bara hänger med som stöd, haha så jag får väl lura hit någon som kan hålla mig sällskap! men den dagen tar vi när det kommer!

nu sitter jag i soffan och ser på simpsons, haha är det inte ett riktigt härligt program dedära? snart kommer efterlyst också. det är ju nått som måste följas! aro är min favorit på onsdagar iallafall, thats it! ingenting kan hålla oss isär, mohahha!
lagat mat och handlat har jag minsan också gjort idag. blev nån pasta mad lax och bladspenat, helt okej faktiskt, men har ätit godare. HAHA! som på jobbet idag. kötbullar med mos, i loooooove! och som varje sista onsdag i varje månad får vi bakelse ( det är en dag att se fram emot!) , vilket idag blev en himmlans härlig semla! semeldagen borde infalla mer än en gång per år, för satan vad många man kan äta! och sjukt vad butikerna hade tjänat på det :)
efter maten iallafall så var jag så mätt så jag va helt yr, känndes inga bra alls, men en cigg på det och ca 15minuters sömn på soffan i pausrummet så mådde jag mycket bättre. dock hade jag hunnit bli alldeles för trött för att orka jobba, så jag förflyttade mig bara till min utkiksstol för att fortsätta i mina drömmars världar i ca en timma innan det var dags för rast igen. mina planer var ju egentligen att jag skulla hem och tokdö i soffan, men som vanligt när man är trött på jobbet, spå tar det inte längre än till omklädningsrummet tills man blir pigg igen, det är rätt konstigt ändå.

träningen har jag tagit tag i igen nu med! iofs nu skall jag inte vara allt för kaxig för jag är ännu bara inne på dag tre haha. men mina sjukbaciller har snällt nog flytt över till någon annan så nu har jag inte några ursäkter längre. men det känns faktist rätt skönt att ha kommit igång igen måste jag säga! och så snart som nästa vecka redan kommer boxingen igen så då kommer träningarna att uppskattas mycket mycket mera! att gå på gymet är ju bara dödens.. har både hört och sätt att boxingen ger en riktigt läcker kropp också, haha inga misslyckanden här inte! nu skal strandfolket 2009 få någonting att dreggla över, tjejer som killar! ( det är tillåtet att ha mål i livet man vet man aldrig kommer att nå upp till! eller är det just dethär man kallas dagdrömmar..?) 

nu skall jag iallafall hoppa in i duschen och sedan förbereda mig för en kväll i soffan med te, täcke och aro. kanske blir det lite mera bloggning, det är trottsallt skönt att skriva av sig om både allt och inget såhär emellanåt :)
puss och kram!


bla bla bla

nu känner jag att jag bara har en massa onödig skrivblajja i mig för jag har ryck i mina fingrar.
inte upppdaterat på ett tag heller, men bla bla bla ingen läser ändå förutom dom om redan vet vad jag har gjort :D
så allahjärtansdag i lördags, söndagsmys igår och redan måndag idag. tiden går snabbt när man har roligt, som dom gammla männen och kvinnorna säger som har upplevt det mesta i sina dar. idag blev det fika med jossegossarna, det va trevligt och mysigt så jag klagar inte!

hm, nu vet jag inte ens vad jag skall skriva.
i fredags bjöd jag hem mig själv till emmaslemma. satt hemma hos henne, snackade massa skit och drack lite väl mycket vin. malin hälsade på en stund, mycket trevligt. soffan fick vara min vän under natten, och vi avslutade våra mystimmar med kaffe och cigg på ballen. underbara sol som kommer emellanåt! (ja, när det väl passar den vill säga. egotrippade soljävel). sedan traskade jag hemmåt och överlät väntiteln till min egen soffa istället.

sedan hem till älskling som bjöd på fin mat och skräckfilm. det gillades till max :)
söndagen blev mest slapp, som alla andra söndagar i stort sett. familjemiddag och filmer, så det skall vara.

ja jusde! beställde min dööösnygga väska i fredags också! jag ångrar mig inte det minsta! men nu har jag inte tid med dethära längre. skall ringa och se om jag får liv i min man som antagligen ligger dödssovandes i soffan som vanligt :)
puss och kram till josefine, josephine och dennis, mina trogna läsare! haha

 
snyggingväska. snygga josse och josey
ingen bild på tjockisdennis men han klarar sig i hope!



puss och kram







tävling, tävling, tävling !


Tävla om både goda och fina priser!

denna sida  hittade jag som reklam inne på facebook.com. brukar ofta inte klicka mig vidare på sådant, men som sagt. jag behöver tidsfördriv idag. så det va här jag fick alla min gåvor som jag berättade om i inlägget under, intresserad?
www.euroads.se

tidsfördriv med forhoppningsvis vinster

nej. jag orkade varken duscha eller åka till biskop. bestämmde mig istället för att stanna här, byta om från ingenting till mjukisbraller och fortsätta att tönta mig framför dtaorn. 

klickat runt på massa sidor för att fördriva tiden en aning. hittade en härlig sida med massor av gratisartiklar med bla. böcker och piller för hälsan, tidningar om resor, borstar till din eltandborste. böcker, veckotidningar och massor med vardagsunderhåll. så jag valde en pocketbok då jag kommit in i en bokperiod nu. vi får väl se hur länge den perioden kommer att hålla i sig.

flickan under gatan - roslund & hellström

Det är vinter och bitande kallt. Ewert Grens har trettiofyra olösta fall på sitt bord. Hans älskade Anni ligger dessutom svårt sjuk. Men när en död kvinna hittas i en kulvert under S:t Görans sjukhus får han lägga allt annat åt sidan.
Samtidigt står plötsligt fyrtiotre övergivna barn, som talar ett främmande språk, i polishusets entré.
Ewerts kollegaMariana Hermansson dras in i en uppslitande brottsutredning som sträcker sig utanför Sveriges gränser.
Två märkliga fall måste lösas. Och till slut tvingas Ewert Grens och hans kollegor nerunder Stockholms gator för att söka en mördare. Till en värld där människor lever sina vardagslivi tunnlarna, en värld de inte visste existerade.

lickan under gatan är Roslund & Hellströms fjärde kriminalroman. Deras tidigare böckerhar sålt i flera hundratusen exemplar. Odjuret vann Glasnyckeln för bästa nordiska kriminalroman, Box 21 och Edward Finnigans upprättelse blev båda nominerade till Svenska Deckarakademins pris. Alla tre böckerna har blivit kritikerrosade såväl i Sverige som utomlands.

så jag tackar www.sverigepremien.se för det!

____________________________________________________________________________________________________

jag fick även 60kr på Lyckobingo.com så  skall jag se om jag har något flyt i mig för att kamma hem lite extra pengar förhoppningsvis.

fick även hemskickat  trisslotter, tack så mycket www.betssom.se för det ! men antagligen ingen vinst på dem heller, som alla andra lotter. men vem vet, kanske för en gångs skull är det min tur nu !   (vänta lite, är det inte så man tänker varje gång innan man springer in i kiosken för att köpa sin lott ?) ja ja, jag skall inte ha förhöga förväntningar. haha jag återkommer när jag fått min "eventuella" vinsta om det! :D

förutom lotterna så fick jag ett presentkort för att få en egen hemsida. någon som är intresserad av det ?

fortfarande sjuk

å jag har verklgen så långtråkigt nu. är så trött på att sitta hemma och vara sjuk så jag faktist långtar tillbaks till jobbet. men idag så känner jag mig faktist mycket bättre, så förhoppningsvis kanske det kan bli lite jobbettime i morgon. haha när jag väl är där i morgon, ja i de fallet om jag nu mår så bra så att jag orkar jobba vill säga, så vet jag redan nu att jag kommer totaländra mig så fort jag vaknar av väckarkockan i morgonbitti, haha men nu så är det faktist inte kul att vara hemma mera. varför är det alltid så ? jag vet att jag inte är den ända som känner så heller, så varför saknar man jobbet så fort man är sjuk och längtar endast efter semestern när man väl är där? 

nu sitter jag hemma hos pojkvän. har hostat sönder mig hela morgonen och där emellan skurat badrummet. skall bli kul att se om han ens märker någonting när han kommer hem...haha! men nu skall jag hoppa in i duschen och se om jag inte orkar ta mig ut till lägenheten iallafall. har trottsallt ett brev som jag måste vidarebefodra, men orkar inte..
skall se om jag är teknisk med och fixar att sätta upp midd modem med, i så fall kommer det säkerligen flera inlägg ikväll ( ;

puss och kram

äntligen!

nu har jag kommit iordning så bra i min lägenhet! eller det är klart, fortfarande en hel del kvar att göra, men jag är långt ifrån där jag var för ca en vecka sedan. när alla kartonger bara stod huller om buller i hela lägenheten. 
köket och sovrummet är ju iallafall så gott som klara. allt porslin, mat, gardiner, matbord, säng, lakan och allt som hör därtill är nu på sin plats! har även satt upp soffan och fixan tv och allt såntdära. iofs skall jag köpa mig en ny tv, skall bli en 42tums platttv. men mer än så har jag inte ebstämt mera :D
sedan blir det väl av till ikea någon dag också. måste ju köpa det sista å att jag kan bo där med! elelr egentöigen det ensda som fattas innan jag kan bo där på riktigt nu är bara duschdrapperi och något slags skydd in till badrummet eftersin jag har bästa insynen, sedan kommer jag och min kära trea bli oskiljaktiga! haha
jusde, måste ringa till min hyresvärd och kolla när dom skall tapetsera mitt walkingcloset så att jag kan börja packa in alla kläder osv, men det får bli i morgon. för som varje morgon resten av veckan så har jag glömt det även idag. gillar inte de dumma telefontiderna..


vill du få hjälp på traven med alla mobilkostnader?

på www.gratisrefill.se kan du bli medlem och vinna massa priser. varför inte kontantkort till mobilen, mobiltelefoner eller massa andra saker som man inte orkar eller har lust att betala själv. bli medlem genom att mata in denna länken www.gratisrefill.se/recruit/25703/ , så hjälper du även mig på traven med att vinna en iphone, vilket skulle vara kanon om jag kunde få gå runt med en sådan dundersnygg telefon! :D



söndagsbabbel

jag blir så matt. varför har någon dum jävel kommit på det här med förkylning? min teori ligger i att det finns någonting som kallas nått liknande som en regering, där det sitter två män ( det är denna bilden som jag har framför mig iallafall när jag sitter och tänker på onödiga prylar..) som får post eller nått med bilder eller nånting, säg en bild på ne glödlampa, så skall de sitta och komma på ett namn till denna glödlampa...hm okej detta låter skumt. jag fattar hur jag menar i mitt huvud men jag får inte ur mig det så som jag vill. så jag låter det stå såhär jag orkar inte finjustera mitt inlägg så att alla skall hänga med, så jag får helt enkelt bara låta det vara så och hoppas på det bästa!
tillbaka till sjukheten. det måste vara någon människa som hatar att jobba som kom på att förkylning skall finnas, så att man slipper jobba. så att man kan vara hemma och bara gotta sig framför tvn med täcke, kuddar och massa sjukmys. men hallåå, säkert jättasmart då men vi folk behöver jobba så att vi kan få våra förtjänta pengar och betala alla våra förbaskade utgifter! eller kanske en ond utomjording som sitter och kikar på oss från sitt ufo som är så avunsjuk att han spridit en smitta till ossfredsliga jordlingar...vad vet jag.

nu sittet jag i soffan och tittar på beck. inge vidare spännande idag men det är ju ett program iallafall som får fördriva min söndagskväll. jag har sån lust att bara babbla av mig massor idag så jag skall berätta om min helg. inte så händelserik kanske eftersom jag varit hemma och sjukat mig hela helgen, men ändå:
det började ju egentligen med att jag mådde skit redan i tisdags på jobbet, men eftersom jag ändå tagit mig dit kunde jag lika järna härda ut och stanna hela dagen. så blev det att jag var hemma onsdag-torsdag för attg friska upp mig.
fredagen åkte jag till jobbet. fick förfrågan om att jobba över på lördagen och eftersom jag är i behov av pengarna tackade jag självklart ja. vilket jag fick ångra rätt bra. efter jobbet på fredagen åkte jag med mamma och pappa till ikea, handlade rätt mycke, både nödväntigt och inte nödvändigt - som alltid när man åker till ikea! sedan var det bara till att dumpa allt i lägenheten för att sedan åka hem till pojkvän och sova. sommnade i soffan till nån vikingafilm och blev väckt av pojkvän när det var dags att krypa ner i sängen istället.
lördagmorgon. upp, sminka mig, klä på mig och åka till jobbet. mådde skit men lördag ger mycket pengar så det var bara att bita ihop. klarade dagen rätt galant ifrån min egen mening så det blev till att åka hem direkt och däcka i soffan med en gång. sedan sov jag egentligen konstant tills söndag morgon halv9. tog mitt täcke och flyttade ut i soffan istället. sommnade om vid 12tiden och vaknade igen vid 4. så nu har jag en sån energi! mår skit men glad ändå. det är väl nått som är posetivt, haha!

i morgon blir det till att stanna hemma från jobbet och försöja friska till mig så jag kan börja jobba på tisdag igen, men man vet aldrig vad framtiden har att förutspå. får bara kallas att han där uppe lyssnar på mig för en gångs skull och gör mig frisk!

nu skall jag hitta mig nånting att äta och sedan försöka leta massa antisjukreccept så jag skyndarpå min tillfrisknad.
puss och kram




snygg, snyggare, snyggast!

kollat överallt och ingenstans efter en ny väska, hafft en i tankarna precis hur jag velat ha den, men icke sa nicke. hittar ingen sån ..(konstigt nog..) eller ens liknande. så nu satt jag inne på någon sida som jag aldrig  sett innan. www.väskan.com, hittade en hel det som va snyggt faktist. men fastnade speciellt för denhär:

Björn Borg 699:-

Är riktigt sugen på att beställa hem den! blev ju hur kär som hellst i den. skall kolla lite i stan först och se om jag hittar den i någon affär och se om jag blir lika kär i den när jag ser den på riktigt, annars så beställer jag den från nätet helt enkelt. inte hittat någon annan sida som har den ännu heller, så jag bestämmer mig för att beställa hem den på måndag om jag inte hittat den i stan innan dess!

på tal om att beställa..jag beställde ju min soffa förra veckan. som inte skulle komma förrens vecka 10. idag när jag vakna hade jag fått ett sms att den redan har kommit! så otroligt glad blev jag. hade ju egentligen räknat med att den skulle komma mcket senare än vad som var sagt, jag menar alla som beställer sina soffor får dom ju ca 4-6veckor efter utsatt datum att den verkligen skall komma, så nu skall jag ringa min pappa och fjäska så att vi inte kan hämta den redan i morgon! :D inflytt inflytt inflytt!! :D

soffa casino 10395:-
fast jag har den ju självklart i svart ( ;




sjukdag

onsdag idag. segt segt. är hemma från jobbet och mår inte alls bra. började med att jag mådde skit redan på jobbet igår, men eftersom jag ändå redan tagit mig dit kunde jag lika järna jobba hela dagen ut. så det blev till att åka raka vägen hem och lägga mif för att sova ett par timmar. så det blev ingen storshopping på ikea igår inte.
idag vaknade jag med stans huvudvärk och kännde mig äckligt febrig. fortfarande inge bra men känns lite bättre nu iallafall.

bestämt mig för snyggaste knivstället nu med, eller jag har vetat att jag skall ha de länga nu, men inte orkat ta mig i kragen och köpa det ännu. men nu är det nära tills allt är klat och jag kan bo där så nu får jag se till att köpa det med!

Chilli 999:-

får bli den av alla presentkort jag har liggandes hemma, spanat in lite olika öronlösa kaffemuggar med, skall bara bestämma mig för vilka innan det blir shoppimgdax!
eftersom vi passar på att tvätta nu med när både jag och älskling är hemma och är sjuka så ligger alla sängkläder i blöt nere i tvättstugan så jag får nöja mig med att krypa ner i soffan med en filt och myskläder på mig för att hålla värmen. så nu blir det till att lägga mig och läsa lite twiligt! sjukt bra bok, synd bara att jag är så sämst på att läsa så det tar ett par månader för mig att läsa ut en bok, lyckas alltid somna tidigt på kvällarna så läsning hinns lixom inte med, men nu när jag ändå är hemma och inte har någonting bättre för mig så får det bli läsning! twiligt, here i come!

måndag

god eftermiddag gott folk!
nu sitter jag här i köket, nyäten och mätt. nudlar med wook till middag idag, mm!
idag var jag ju som sagt ledig, skönt det ! började med att jag tog mig en välförtjänt sovmorgon ( klockan ringde  8.00)
för att sedan stapla mig in i duschen. efter de blev det frukostlagning och sedan den vanliga dagsrutinen av sminkning och klädval. sen till brunnsbo för sista gången och lämmna in nycklarna. sedan längre ut på hisingen och hem till min nya lägenheten, mitt hem! :D började med att få iordning på ett rum idag iallafall, dammsuga, svabba och skura för att sedan ställa sängen på plats, bädda ed nya lakan och bygga ihop lite möbler som skulle upp. byde städning och byggning idag, spikat fast lite sladdar och hängt upp lampor i taken också. hunnit med massor idag det känns skönt. och i morgon efter jobbet kommer pappa så bär det av till ikea för att handla gardinstänger, rullgardiner m.m det ses fram emot! 

efter jag varit i lägenheten mötte jag upp emma ute i biskop för att samåka in till stan, hon skulle ju ändå åka och jobba då varför inte sällskapa ( ; gick omkring lite i stan innan det var dags för henne att åka vidare, så jag begav mig hemmåt för att laga middag. 
så nu sitter jag här och väntar på klockan så jag kan åka och träna, inte rört nig på evigheters evigheter nu känns det som så det skall bli skönt att komma igång igen! så nu måste jag börja packa min väska och göra mig ordning innan det är dags att åka. 
puss och kram!


städsöndag

09.30-18.15, det måste vara rekord i städning. 
vaknade kvart i nio då mamma ringde och väckte mig. jag hade egentligen vaknat tidigare, men som vanligt somnade jag ju om efter väckarklockan ringt. så stressa upp för att klä på mig och sedan åka hem till brunnsbo. (mellanlandning på pressbyrån för frukostköp givetvis!)
storstädning för hela dagen, inte förrens långt efter mörkret kommit blev vi klara, men sjukt så rent det blev! så i morgon blir det tilll att ta mig till brunnsbo igen för att lämmna nycklarna, sedan till den nya lägenheten och börja fixa där, tagit ledigt från jobbet imorgon med, sjukt härligt att slippa söndagsångesten för en gångs skull! 

nu skall jag lägga mig och dö nånstans, är helt slut efter dagens städning.
puss&kram

RSS 2.0