Here i come!

Hej alla tjockisar!
I morgon åker jag till Thai så jag tänkte bara äckla mig lite!
Jag är laddad nånting så fruktansvärt! Då mannen här hemma har bestämt att ta med min dator så kan jag tänka mig att det antagligen kommer bli nån uppdatering och slänga in lite bilder emellanåt (; Så slipper jag ringa hem till alla massor, bara att kika in här, haha!
Bildregn sen Thailand 08!
Ja ja, nu får de räcka.
Nu skall jag ge mig på packningen och försöka få den färdig så det inte blir allt för stressigt i morgon innan det är dags att ta sig till Landvetter.
Pusshaaaj!

Dödsdommen är kommer

I mogon kommer jag och Theres dö.
Egentligen är de ju självförvållat. Men åter igen som min mamma lärt mig; Skall man vara fin så får man lida pin.





Helkroppsvaxning står på schemat!
Jag är nervös. Får nog bli en eller två bärs innan.

Godmorgon söndag

Idag är jag för en gångs skull uppe med tuppen. Jag vaknade till ock med före Dennis. Mirakel.

Först ville jag inte riktigt gå upp själv så jag låg länge och petade på honom, låssades att jag sov och knödde lite extra mycket för att hitta lite närkontakt. Men detta projekt var ju helt omöjligt. Han sov som en sten.

Snällt fick jag traska upp i min ensamhet och koka kaffe och läsa Aftonbladet.se. Sedan vaknade monstret!

Nu sitter vi osociala som vanligt, jag med min dator och han med sin. Haha men det är käärlek!

 

 

 

 

I eftermiddag blir de som sagt ut till Torslanda igen för lite biomys samt hälsa på mams och papps. Det var väl inte allt för nyligen man va där så de kommer att gillas.

Nu är det bara 5nätter kvar tills det är dags att ta sig till Landvetter. Tiden går fort! Kommer ihåg min nedräkning från att den började. 5månader kvar. Nu är de bara 5 nätter. Oh lord I like!

Läste precis att vädret skall bli skit här hemma igen. Massa mera snö och kallt som satan. Haha lycka i call it!! :D

 

 

För att hitta lite feeling slänger jag upp en spanienbild från 08.

Jag, Emma och lisa påväg hem från stranden.

Bild tagen av våra män uppe på balkongen..Lagom nära till stranden eller? MOHAHA!


Babyface

Här är jag ute på skogspromenad med min fina Tres!

Denna dag var hon sjukskriven för brutet revben (revbenspjäll, haha!) och hon uppskattade inte min sång.


Lördagskaffet dricks till Götakanal (Y)

Just nu är jag så proppmätt så jag vet inte ens vad jag orkar göra.
Egentligen är jag så mätt att jag inte ens orkar blogga, men sammtidigt är jag så trött att jag måste
syselsätta mig med nånting för att inte sommna.
Så nu sitter jag och halvkollar på Götakanal2 och facebookar. Pimplar en väldigt massa kaffe i hopp om att inte somna innan klockan 22 som i gårkväll. Livet är hårt minsann.
Igår började vi ladda för resan också. Kammade hem ett par vänner och sedan blev de ut för en bit Thaimat. Efter det blev det bio med Daybreaker på den vita duken. Den var faktist riktigt bra, men redan efter 10minuter kunde jag inte sluta tänka på min fina Tres som var med. Stackarn tål inte blod och det var väl vad denna film var uppbyggd av. Stackarn! :(
I morgon skall vi på bio igen. Fast vi byter ut sällskapet och filmen mot bror+flickvän och Snabba cash istället.
Sedan blir de ju mat igen såklart. Vad vore världen utan mat?

monsterspain

Jag frågade nyss älskling om han tyckte jag var fet. Han svarade nej.
Då frågade jag om han tyckte att jag var lönnfet istället.
Han kollade lite konstigare på mig än vanligt, började på ett par olika meningar men slingrade sig med ett "nej men jag är rädd att du skall bli".








HAHA! Det är tur att vi vet vart vi har varann.
But Zumba it is!!

Monster in spain 08

Edit: "Det är gott att va tjock!" -hahaha love that


kvällen är räddad!

Nu blir de fejkBuzz.
Chao!

shopping på rusta

Idag började vi dagen med en försovning. Inte helt fel det!
Men när jag (som en så snäll människa jag är) skickar ett sms till min personalplanerare för att meddela att jag blir lite lite sen (så att hon skall slippa gå upp i taket) så får jag tillbaka ett "Ja vafan fort får de gå ni kan fan inte ha sex på morgonen!"-sms tillbaka. Har jag möjligen lett dem in på fel spår?
Efter ett svettigt arbetspass beslöt isg jag plus man att åka till Alum för lite resväsks-shopping. Planerna var som så att jag skulle köpa en göörasnygg rosa väska som jag hittat medans man bryskt försökte stoppa mig och spara mina pengar istället. Det slutade med att jag sket i resväska och man lade undan en för att komma tillbaks i morgon för att köpa den. Dubbelmoralskärring kallade jag honom lite förbryllskt.
Sedan lurade jag med mig honom till Rusat för lite billig bra-att-ha shopping. Där kammade vi hem många fina saker vill jag lova. Bla några blockljus, ett par böcker, ett fejkat Buzz-spel till Xbox samt lite kabelskit.
Jag försökte även övertala älsk till att få ta en bild med honom framför Rusta-skylten som ja skulle få lägga upp på min blogg. Men vi hade lite delade meningar om det. Jag tyckte iallafall det skulle vara roligt, för till saken hör att han har fått för sig att vara en märkestönt. Så alla butiker som innehåller någon form av vara med prislapp >500 bojkottar han totalt. Sucker.

ensamma semlan

8 arbetsdagar kvar. Det är en hääärlig känsla måste jag säga!
Förut när jag stod nere och rökte gick det förbi en kvinna. Ingenting konstigt med det tänker ni. Men till saken hör att hon gick där med en semla i handen. EN semla. jag fick plötsligt ett medlidande av att hon skulle få sitta själv och äta denne. Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker så synd om ensamma människor. Som om jag ville följa med henne hem och bjuda in mig på en kopp kaffe så hon skulle få slippa äta sin semla helt själv.
Samma sak med denne ensamma man i programmet ullared. Jag skulle bara vilja träffa honom. Lille Morgan. Bara vara överdrivet trevlig och få sprida lite glädje till människan.
Nu skall jag se till så att tvätten blir klar så att jag kan köra lite Zumba igen.

Ge mig den i stort jävla tavelformat!

Spindlar är nog nått av det äckligaste som finns på våran jord. Stora som små.
Jag har en sån riktig fobi så jag kan knappt närma mig en spindel alls. Måste vara minst iallafall en meter ifrån. Ser jag en spindel förnära så kryper det i hela min kropp i flera timmar efteråt. Jag kan knappt ens så på en spindel på tvn eller på bild. Men ändå. Ändå av någon konstig anledning så älskar jag denna bilden någonting så fruktansvärt. den är så porrig så jag vet inte vad. Jag skulle kunna printa ut den och ha som en stor fet tavla i mitt sovrum. Å JAG VILL! Så jävla sjukans porrig och snygg bild så jag blir mållös.

Jag dööör så mycket jag älskar denna bild!




Även denna bild är sjukt porrig. Men spindelbilden tar då fan hem förstapriset!

 

 

 


doh!

Det känns nästan lite som jag skall på dejt. De pirrar i magen, jag vill ha fina kläder på mig, jag skall vara nyduschad och jag skall städa och ha de fint här hemma.
För ikväll kommer mitt ansikte hem igen, Wehoou!!
No longer ensam hemma! Jag gillar inte riktigt dedär att vara för mig själv längre. Visst är de lite skönt att få vara själv när man kan bestämma själv när de skall städas, tvättas och diskas. Men jag gillar de bara nån timma. Sen är jag alldeles för uttråkad.
Men ikväll! Ikväll skall jag minsann hångla upp dedär ansiktet nått så ordentligt!
Nu skall jag dammsuga.

helt död nu

2H Zumba och jag är heeelt död. Med gott samvete också. Nu blir det duschen och senare vet vi ju alla vad som kommer på käraste dumburken en sådär runt 22.00 tiden.
Okej för er som inte hänger med, Paradise Hotel, daa-ah?

 

 

 

 

 

Nu har jag vart rökfri i 2h och 26min. det firar vi med en cigg.
Tjollaheej!

Hyllar Theres här!

JUSDE! Jag får inte glömma bort det viktigaste inlägget!:D

Detta inlägget är en hyllning till min bästaste Theres!

Du kan  ju vara en av de sötaste på denna planet! Och du skall veta hur glad jag är som har dig som vän!!
Först tänkte jag skriva en lång vännerförklaring här, men jag antar att det blir förmycket bla-bla-bla i andras öron (eller ögon kanske i läsande situation..?).
But you now my love for you, finaste snyggaste! ♥
Och jag tackar så hemskt mycket för att du reklamar för mig, haha du är alldeles för söt!
Finaste vännen!♥




måndagsrutiner

Just för tillfället sitter jag och laddar för att orka ett eller möjligtvis två partier med Zumba.
Efter fryspizzan till middag kan jag ju lova att jag är rätt tung i magen och träning är inte alls vad som önskas till efterätt.
"Skall man vara fin så får man lida pin" - som mamma alltid sa. Hon är allt bra klok min mamma
Förresten så har mitt Zumbarykte spridigt sig rätt bra på jobbet (eller kanske är det för att jag brukar vara nogrann med att faktiskt ändra min status på fejjan every time i feel like a pretty good person och faktiskt tränar..hm) så nu är väl ändå Zumbaföretaget väldigt ganska så mycket skyldiga mig både ett och annat. Jag menar jag lär ju ha fixat iallafall ett par st köpare.
Värt att tänka på Zumbaföretagsägare!








Nej, nu skall jag byta om och röja här hemma i vardagsrummet.

jag är med baby

Beräknas att ploppa ut den 14, ev till och med 15.
Den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge

a pretty lady?

Ibland när jag sitter och lyssnar på musik å all min hiphop kommer tillbaks på playlisten så börjar jag alltid sakna min gamla hiphop-stil. eller wannabe-stil kanske. men att alltid gå med pumpad musik i kossen som alltid var med, bagyjeansen, thishirts eller collegetröjor.
Alltid ha på sig sneakers, convesre eller alla älskade vans! Att ha hundra olika kepsar att välja mellan, svettarmband och snusnäsdukar runt armlederna. sönderfärgat svart hår och töjningar i öronen.
Men att gå i högklackat, snygga stövlar eller korta snygga klänningar/kjolar, bleka håret och fixa pushup innan utgång. Sminka sig, använda lösnaglar och fransar, till och med måla tånaglarna gillas!
Det känns egentligen mer hemma med bagyjeansen på måste jag erkänna, men att få bara slappa i leggins, snygga skor och en stor slapp tröja är verkligen inte heller fel.
Jag tackar gud för leggins. Leggins passar till ALLT

inte långt borta nu

Nu gäller det!




att vara ensam hemma är ingen lek!

Nu har härskaren här hemma gett sig av. Skönt att vara ensam hemma, men jag blir alldeles för lätt uttråkad.
Jag har hunnit äta nudlar, diska, äta en halv chipspåse och även druckit en hel del massa fanta. Surfat omkring på internet samt sprungit upp och ner i trapporna för att röka.
Och nu då?

PARTEY!

Söndagsmorgonen är redan här å jag har redan hunnit vakna, vart ute å tagit en cigg med min mamma och samt checkat in mina pärons nya vrålåk.
Jag försökte även att muta min husband med en veckas matlagning-serverad-och-klar-mitt-framför-ögonen, massage på byde rygg, fötter och nacke samt skallen dagligen men inte ens de kunde övertala honom att stanna hemma. Jag tror inte ens att regelbundet varje-sekund-vi-är-hemma-om-dagarna-sex skulle få honom att motstå ifrån att stanna hemma från sin hemska jobbresa.
Så brudar, mitt ända mål med dessa ensamhemma-dagarna är , PATREY!!
Fram med spriten, skit i jobbet och ha jävligt kul med mig!

Fredag hela veckan!

Ikväll känner jag mig lite blödigt romantisk så det är bara smörlåtar och mest Atomic kitten i mina öron nu.
I all denna musikaliska vändning försöker jag att hångla upp min kärlek.
men allt han utbrister är "Jag är rädd, jag har inte gjort nått!!"
Jag förstår inte vad som är så skrämmande :(

såhär romantiska är vi just nu kl 20.58. och ungefär alla andra kvällar


skoshoppoholic

Jag har precis beställt hem de läckraste skorna på länge
I´m inlove!

vart är världen påväg?

HAHAHAHAHA!

Baba says cool for Thought

They thought it was cool to burn crosses in your front lawn 
as they hung you from trees in Your backyard.
They thought it was cool to leave you thirsty and strand katrina.
He thought it was cool to carry a gun in his classroom and open fire, 
virginia tech columbine, Stop the violence.
They thought it was cool to tare down the projects 
and put up million dollar condos, Gentrification.
They think its cool to stand on the block hiding products 
in their socks making quick dime bag Dollars.
They think its cool to to ride down on you in blue and white 
unmarked cars, bustin you upside Yo head.
Freeze....cause the problem is we think its cool too.
Check your ingredients, before you overdose, on the cool.
Lupe Fiasco baby.

då kör vi igen!

Någon undrade ifall Zumba verkligen fungerade. Hm, jag kan väl säga såhär: Jag är verkligen inte den som tränar regelbundet, och skulle jag göra det så skulle det inte hålla i mer än max 2veckor i alla fall. Så jag vet inte faktiskt. Men skulle man träna det i nån bra kombination med mat och skit så tror jag att de skulle fungera rätt bra, man rör ju ändå på exakt hela kroppen. men annars så är det en riktigt kul träning så de känns som man är grymt duktig efteråt ändå, haha!

För att komma till de här med garderobsvisandet så skiter vi nog i det förresten. Jag är knappt aldrig hemma mer än att kolla posten i mellanåt ändå så dedära planerna har ännu förskjutits. Och om jag får bestämma så bor jag inte där länge till heller. Så de dära med att fixa mega-dröm-garderoben får vänta till min nästa-nästa flytt.
Nu blir de ombyte och sedan ett dubbelpass av zumba igen. Thailand - Here i come!





Sen sist jag var där 07, oh god i miss!



dansa dansa!

Det bästa med att träna hemma är att man kan ta paus, kissa och dricka vatten hur mycket man vill undertiden. dock blir det inte riktigt samma etusiasm.
Nu blir det Zumba, me lajki!!

gul färg som gul färg

Min pojkvän är äcklig.
Han: älskling dricker du vin? ropar han ifrån badrummet
Jag: nej jag har druckit upp
Han: kom med glaset och skynda, det tar snart slut..!
hans konstanterande var att det har ju ändå samma färg.
haha det är skönt att vi har samma humor iallafall

this is love

Härromdagen:
jag sitter i soffan och lyssnar på min musik med hörlurar och jag har min dator i knät.
Dennis sitter framför sin dator och lyssnar på sin musik med sina hörlurar.
Vi komuniserar med varandra över msn. HAHA thats true love my dear

RSS 2.0