kära kära helgdag

igår efter jobbet blev det till att träffa flickorna i stan. handlade lite behövligt i både klädaffärerna som inne på systemet innan det blev hemfärd till pontans lya. mycket bra förfest innan det bar av in till stan. dock åkte jag hem när de andra fortsatte vidare. men hade det riktigt trevligt!
idag fick jag sova ut äntligen. längtat efter denna sovmorgon alldeles förmycket. sedan hem till bror för att fira kära emmas 24årsdag :) sjukt god mat! ( tackar malin så mycket för maten!) mycket givande(!?) samtal och en hel del slänga käfft, haha så det skall vara med andra ord. sedan skulle jag egentligen åkt till gammla lägenheten för att börja röja, men en snäll pappa som jag har så gav han mig ledigt från det och sa att vi jobbarpå extra mycket i morgon istället. så 09.00 söndagmorgon skall jag ha fixat bort allting som nu står kvar i lägenheten så det bara är till att börja skura och putsa. längtar så mycket tills om 24timmar då förhoppningsvis allting skall vara klart! 
nu skall jag kolla massa skor innan det blir till att krypa ner i soffan med underbara mr. pojkvän och gosa till en bra film!

hejsansvejsan!

Boooh!

tummen pekar megamycket nedåt !
fick ett sms idag som förgyllde min dag, MIN TRÖJA HADE ÄNTLIGEN KOMMIT!!
längtade såå tills jag skulle få hämta ut den på posten. men när väl tröjan provades var den alldeles förliten. ändå hade jag mätt och grejat för att verkligen få rätt storlek, men tji fick jag. supersmå storlekar från zoovillage.com ju, eller så har jag gått upp megamycket sen i tisdags...

efter jobbet mötte jag upp min kära pappa på backaplan. dax att köpa mitt köcksbord! döläckert om jag får säga det själv ( ; självklart en hel del annat småplock med, men det hör ju till.
efteråt körde vi till den nya lägenheten för att lasta av allt och hämta mina städgrejer och efter det bjöd jag in mig själv på mat hos bror. eftersom vi är nästan grannar nu så kan jag gott och väl få komma och hälsapå hur mycket jag vill, haha! mat och film, sedan bar det av till backa för att städa. sjukt vad jobbigt. "fönster, dammsuga, tvätta golven och skura spisen, det måste vara allt. fixar vi lätt på en helg jag och mamma" ja visst tjena. bara fönster och lister i ETT rum tog två timmar för mig, man skall aldrig underskatta varken tid eller arbete har jag lärt mig idag...de som jag trodde va allt var inte ens i närheten av det som skall göras. suck. min helg som jag trodde skulle gunna bli ändå rätt lugn och ge mig mycket vila försvann ut i intet. bara sju dagar kvar tills nästa helg!


Bord YORK + 4 YORK stolar svart MDF

Per set 2299:-


nu blir det nånting snabbt ihopkokat som min man fixar till mig. sedan blir det dusch och sängdags.
träffa snyggingbrudarna i morgon också, i love!
puss och kram

slösapengar-dag!

430:- www.zoovillage.com

snygg, snyggare, snayggast! tänkte att jag skulle fördriva lite tid här hemma ensam i soffan. och självklart hamnade jag på massa webbutiker som vanligt! kunde inte hålla fingrarna i styr när jag hittade denna, jag kännde en kärlek till den så jag va helt enkelt bara tvungen! haha
började egentligen med att efter jobbet springa in på chilli och beställa min soffa, tittat på den innan, men igår när jag var förbi affären och tittade på den igen fick jag samma fjärilar-i-magen-kännsla som för tröjan nu, så efter en hel dag med ångest om jag skulle köpa soffan eller inte, så blev det iallafall fred mellan mina hjärnhalvor så jag hade inget annat val än att spring till chilli för att beställa den! så om 5veckor ( eller antagligen längre tid som på alla beställningsvaror) så blir det inflyttningsfest, så ladda gott folk!  ( ;

varit hemma i gamla lägenheten idag med, lisa och hennes mor & far kom förbi för att hämta bokhyllan, så det blev till att bära ner skiten alla tre trappor. tungt och otympligt så jag är glad att jag slapp hjälpatill att flytta upp den till dom igen ytterligare tre trappor upp igen, haha men jag önskar er lyckatill! :D

nu kommer snart min andra hälft hem efter ett hårt träningspass, och snäll som jag är har jag lovat att ha middag färdig. så nu måste jag inta min platts i köket och fixa en brakmåltid på några få minuter!
puss&kram!

back i soffan

haha precis som alla kvällar! å som även alla andra måndagar sitter jag nu i soffan och tittar på våran bästa jake!
å till alla segisar som inte förstår så menar jag ju självklart skönaste serien two and a half men!

sen sista jag skrev har det hunnit hända en hel del faktist, men min underbara ligger och ropar efter mig så jag måste ta dethär snabbt, haha inte för att bloggandet skall gå före honom kanske, men som vanligt är jag bara på skrivhumör, haha å även fast jag vet att knappt en jävel läser vad jag skriver ändå så på nått sätt känns det skönt - och missförstå mig rätt nu -  man känner sig lite små"viktig", haha!

fredagen blev det till att åka till lägenheten och städa alla golven ännu en gång, sedan bar det av hemmåt, fräcsha upp mig och sedan hem till bror, för att sedan där träffa lite mera folk och sedan in till stan för att kolla millepille när hon hade spelning. eller a, tävling. kom 2a av 10, det är sjukt bra de !

sedan lördagen var det flytt hela dagen, skönt att äntligen få det gjort! sedan var det ju hem till pojkes vänner å ta vara på den asiatisaka nyårsdagen ( ;
natten till söndag blev det sovaövertime hemma hos svärmor och stanna där hela dagen för att äta oss tjocka och möra, jag gillart! :D

och idag som vanligt måndag och tillbaka till jobbet. lika segt efter varje helg, aldrig skall man hamna i någon skön veckorytm, och om man väl lyckas hamna där så är det precis innan semestern så då försvinner den rytmen lika fort igen som den kom..men thats life!

nu ropar min gos efter mig så nu skall jag krypa ner i soffan och mysa innan det blir dags för sängen!
puss och kram!

"en blandning av ett marsvin, din mamma och en vanlig klocka"

hahaha! jag kan ha hittat nånting av det roligaste! jag fick mig iallafall egg gott skratt när jag satt och kikade runt på lite sidor och hamnade inne på coolstuff.com.
haha vad får jag se om inte denna sjukt roliga väckarklocka? :D

Clocky  499:-  www.coolstuff.com



"När alarmet går skuttar han ner från ditt nattduksbord och ilar pipande runt på golvet i ett försök att hitta en säker plats att föra oväsen på. Och han slutar inte förrän du går upp och stänger av honom. Som en blandning av ett marsvin, din mamma och en vanlig klocka alltså. Sovmorgon byts mot punktlighet och du har till slut blivit en god samhällsmedborgare. Tack Clocky!

Fakta

  • 12h-klocka
  • Skön robot-liknande ringsignal i olika toner
  • LCD-skärm
  • Klarar hopp från ca 90 cm
  • Rullar på trä och mattor
  • Sätt snooze-tid mellan 0 och 9 minuter
  • Om du aktiverar snooze-funktion kan du snooza en gång innan han sticker iväg
  • Möjlighet finns att avaktivera hjulen så Clocky inte rullar iväg
  • Kräver 4 st AAA-batterier, vilke ej ingår men kan köpas"

hahahahah! jag tror jag vet en riktigt bra födelsedags present till "någon" nu iallafall!,haha helt superbra ju! :D


torsdagkväll

sitter bara hemma i soffan, tänkte att jag verkligen skulle behöva hela dagen på mig att packa ner det sista, men fanns inte alls mycket kvar att packa. känndes som jag skulle ha mer än dubbelt så mycket att packa än vad redan är gjort, men det ända som skall göras nu är att plocka ner den stationära datorn och plocka ur maten ur skåp och kyl, men det får vänta tills i morgonkväll eller  lördagmorgon innan allt folk kommer för att hjälpa mig.
så i morgon hoppas jag på att jag får sluta tidigare från jobbet så jag hinner ner till den nya lägenheten och skura det sista, sen är nog det mesta klart!

hittat en sån grymt snygg fotölj som jag vill ha i sovrummet med! men priset är irriterande saftigt. har redan en som funkar lika bra, dock inte alls lika snygg, men men får se hur mycket som blir över pengamessigt efter de övriga möblerna är inköppta. antagligen inte mycket alls, men lite är ändå något ( ;     ( i sådanna fall skall jag nog ta och kostapå mig en ny mobiltelefon med, det är ganska behövligt!)



Länstol

kan kompletteras med ryggfilt
bredd 80 djup 74 höjd 106 sitthöjd 37
Träslag bok eller ask
Ytbehandling olja, såpa eller tempera
Stoppning sits sadelgjord hampa, linneväv, kroll, tagel, vadd, kuddar fjäder, ryggfilt maskinfilt
Klädsel lin, ull m.m., skinn, fårskinn

bok  14 600:-
ask  16 900:-



ryggfilt vadmal  2 700:-

www.norrgavel.se  (just nu har dom även 20-70% på hela butiken!)

Okej, den är alldeles för dyr, men drömma får man!



bussrundtur idag

hade lite sovmorgon idag, både skönt och behövligt! sedan bar det av till jobbet igen. väl på jobbet slår mina önskningar i uppfyllelse och vi är riktigt bra med folk idag, vilket relaterar till att jag får gå hem mycket tidigare än förväntat! bara det gör ju en på bra humör för nästan precis alls! å jag bestämmde mig för att traska in till stan och se om jag hitta nått att ha på mig på lördga. gick nog i alla affärer man kan tänka sig, men slutade att jag kom hem med en kjol och en klänning, så får bli någonting av dem två..om jag inte hinner med ännu en standag vill säga :D
när jag väl kom hem, blev det lite lunch viket bestod av massa vatten och en väldigt förmånga vindruvor. sedan packade jag full av rengöringsartiklar och åkte till den nya lägenheten. haha måste ju säga att jag kännde lite väl många blickar på mig på vagnen..undrar om det kan bero på att jag satt med både dammsugare, mops och skurhink..haha! väl i lägenheten var det bara att sätta igång, dock har jag ju inga lampor förutom i badrummen, så det blev lite väl mörkt för att se om de fanns skit kvar på golvet eller inte.( provade att krypa runt på alla fyra och lysa med mobilen, haha men efter några minuter konsdaterade jag att det var inte det smartaste draget jag gjort då mina byxer numera är gråa och inte svarta..) så när klockan blev runt fem fick jag snällt ta att åka hem igen.  väl på hållplatsen börjar vässtrafik babbla i sina högtalare, så har dom självklart stängt av vägarna från backaplan in till stan så spårvagnarna kör inte längre än dit, så jag hoppar på vagnen fram till hållplatsen där alla är tvugna att stiga av, och vad ser jag om inte en buss! som heter likadant som precis där jag bor! yeppei! tänkte jag då iallafall..såklart jag kliver på bussen och känner mig riktigt bra som hittat en direktbuss hem till mig. hem till mig gick den ju iofs, men det fick ju bli en resa på ca 50min för att komma fram med. så jag fick mig en rundtur på hissingen. inte alla som får det helt gratis en onsdagkväll som denna...

nåja. nu är jag ju hemma iallafall. resterna på gårdagens middag fick bli ingredienser till dagens mat. så nu sitter jag och äter en hemmagjord kycklingsoppa, och jag måste erkänna att jag är rätt nöjd över mina nyfunna matkunskaper!

nu är det joey och snartg kommer min gos hem igen! så nu skall jag tillbaks till soffan och bara känna mig riktigt bra.
puss & kram!

"att packa, eller attt inte packa.. "

fick ett jätteryck efter jag skrev inlägget och började packa en hel del till, skall försöka hinna med lite till hade jag tänkt, men får se hur det blir med det. packade ner resten av alla kläder i garderoben, en del plagg fick åka rakt ner i sopptunnan, men hittade massa kläder som jag helt glömt av, sånt är alltid roligt, framförallt när det är kläder som man verkligen älskade ! ..ja när man väl kom ihåg att man hade plaggen iallafall..
sedan en hel del med kläder som man får ågest över om man skall spara eller inte, men lika bra att plocka ner och slänga nästa gång det är dags för rensning :D

snart är det topmodell med, så skall jag hinna måste jag börja med packningen strax igen, haha det är givna tisdags och onsdagsprogramet nu, går inte att missas!
så nu blir det till att förgifta mig lite och sammla krafter till att dyka ner i flyttkartongerna igen ( vilket egentligen är snuskartonger som jag snott från jobbet, dock riktigt små så det krävs väll 4sådanna om man skall komma upp i en vanlig flyttkartongsutfyllnad..)

 
mitt för engångs skull fyllda kök, haha!

men men, kommert säkert flera inlägg inom kort, kanske senare ikväll om jag har tråkigt. så nu skall jag göra mitt här hemma. tjing tjing!
 


segdegdag!

så var man hemma igen efter en lång och tråkig arbetsdag. ingen aning alls vad som skall göras idag. blir till att laga mat senare, men det är väl allt. måste egentligen verkligen packa, men det finns ingen som helst lust i mig alls idag till det. att bara dö i soffan känns som ett skönare alternativ.. nu skall jag packa upp min matpåse iallafall, annars går väl mina middagsplaner inget vidare idag.

in youre face!

segdegdag..

5 dagar kvar! :D

sen sitter jag hemma i min nya lägenhet och pillar med allt som går att pillas med, längtar så otroligt !:D all tapetsering är ni kvar, så nu är det bara till att ta sig i kragen och åka dit för städa, mindre roligt men absolut så värt!
sen kommer alla nära och kära och hjälper mig och flyttar in, skall bli riktigt mysigt ! ( ;
 i helgen blir det ju till att fira nyår med min kära pojkvän å hanns vänner med, skall bli spännande faktist !

utgången i lördags blev mycket lyckad! träffade ju underbara josefine och josephine. hem till josseblond (josefine) för att förkröka och träffa hennes två jobbarkomissar :) gillade kvällen skarpt! sedan bar det av in till stan för att slösa lite pengar ute. haha tyvärr inga bilder från kvällen! dom blev inte riktigt värda att visas...haha trust me !
riktigt bra kväll och hoppas det inte dröjer långt nu innan vi ses igen kära kära brudar!

...men ännu är det bara måndag. inget speciellt som hänt alls idag..bara jobb och hem för att packa. haha jusde! va på hälsoundersökning på jobbet idag, kan inte ens med att ljuga så dåligt ligger jag till haha ! så jag fick en veckomatlista som jag skall försöka hålla (HAHA), men vi får väl se hur det går..började väl inte så bra när jag åkte direkt därifrån till mc donalds kanske..men hon sa att hon förstod om jag inte började med det redan idag, så jag skyller på henne :D sen va det ju dethär med alkohol, träning och rökning. så trappa ner på rökandet, träna mycket mera än vad jag gör och bara dricka vin när jag är ute, så skall jag ( enligt henne iallafall) komma i både bättre form och hälsa. det låter ju rätt bra faktist :D (sen va ju matlistan rätt så frästande faktist om jag får erkänna det!)

sen när jag väl va hemma var det bara till att sätta igång och packa. fick en hel del gjort faktist, mer än vad jag trodde iallafall. så det känns som att jag kommer att hinna med det mesta inför flytten nu! har ju hittat soffa och lite småkraffs till lägenheten nu, så jag har kommit en bra bit på vägen det känns bra! hittar dock absolut inget bord till köket, inte ens ett snarlikt av de jag tittat på innan ( bordet jag hittade för ca ett årsedan som jag absolut fatsnade för, men som verkligen inte finns någonstans längre..inte ens på blocket :O ) , så funderar på att köpa nått "okej" som jag hittar och bara måla om det. eftersom svart bord tydligen är rätt omöjligt att få tag på..

så nu sitter jag bara hemma och väntar på att jag skall bli tillräckligt trött för att kunna sova snart. blir ju en tidig uppochhoppa-dag i morgon också. 
two and a half men nu ju! finns inte många program som kan slå det faktiskt! haha och dom kan ju knappast hitta nån annan unge som skulle passa rollen som jake, haha så klockrent! :D
Angus T. Jones


skall hälsa från dennis att han vill att jag skall blogga om hans fot med, han skadade den på träningen så nu visar jag hur mycket jag bryr mig genom att skicka ett kryapådig-inlägg till honom, haha!

här har vi den skadade foten i fråga.


nu skall jag krypa ner under täcker i soffan och mysa med min gos till det blir läggdags. kommer väl mera bloggande i morgon om jag inte kommer till att bli allt för upptagen med att fylla mina kartonger!

tjingelling !

lördagsbabbel

hej hej kär vänner!
sitter hemma hos bror nu, precis käkat en rikigt bra pizza och fått i mig massa öl, det gillas !
va ju hemma här igår med, kollade massa film och hade det trevlig :) sov över här och i morse blev vi hämtade av emmas pappa ( som för övrigt är underbar och tapetserar hela min lägenhet!) som körde oss till willys för att handla frukost och sedan till lägenheten för att äta den och börja tapetsera. eller ja, emmas pappa och bror tapetserade medans jag, emma och jim satt och kollade på och snackade massa skit :)
sen blev det tillbaka till hem till jim och emma för att äta pizzan.
nu sitter jag och väntar på att dom skall bli klara så att vi kan åka iväg. eftersom dom skall in till stan för att spela biljard och jag skall hem till josey den underbara, kan jag likajärna vänta på dom så jag får sällsap till stan iallafall. kan ju inte bli helt fel.
nej, nu skall jag ut till henkepenke och hålla han sällskap med vattenpipsrökandet medans vi väntar på de andra två sengångarna :)

puss och kram jag vill ha barn
(nångång i framtiden iallafall..)

snyggingbror och fräschingemma i thailand. ägarna till ett av alla mina hem :) måste ge dom cred till att jag har mer makt över deras soffa än vad dom själva har! haha

helg helg helg !

och så var det fredag..skönt ! me like.
igår va jag me lisa på gymet igen, haha sånthär skall man väl inte nämna men gammeltanterna låg ju långt över oss i både kroppen och konditionen, där kännde vi oss inte speciellt attraktiva precis haha :D till saken hör att vi gjorde nått pass som jag inte alls kom ihåg vad det hette, ingen aning om va det va innan jag gick dit heller men nått boxningsrelaterat typ. inte bara de att vi kom en kvart sent till passet, vi var döda efter bara en halvtimma. då menar jag döada. benen bara vek sig och totalstrejkade, knallröda i ansiktet och blöta som om vi precis kom från duschen...haha tog pauser och tittadepå när alla andra "svettades" haha och till saken hör ju till att dessa tanter såg lika pigga ut som de säkert gjorde 20 år tidigare. fitta kroppar och inte en enda svettpärla kunde skådas..haha detta är ju pinsamt! :D men men, ge oss ett par ggr där så kommer vi väl ikapp så småningom..haha förhoppningsvis!

idag blev det till att stiga upp och gå till jobbet som alla andra dagar. inget speciellt som hände där idag heller, bara massa tjöt och kaffedrickande. klockan blev halv fyra så då var det dags att trängas i skåpen med alla andra brudar för att byta om. på hemvägen blev det stop på systemet för att inhandla helgens heligheter med ( ;  (jag har ju kommit undan soppas bra att tapetseringen betalas i pizza och bärs, haha!)
Så nu sitts det bara här, hemma i pojkväns soffa och degar massvis. snart blir det till att åka in till stan med för att käka middag. sushi på dagens meny yammie! sen hem till bror och ha filmkväll, ses mycket fram emot faktist! här alltid lika trevligt där borta i mitt nya hood :D

i morgon skall jag hem till mitt nya place och kolla hur det går för dom, bara fint hoppas jag innerligt! haha. så blir de till att läggapå sig lite mera fett innan det är dags att åka hem till josey på mysig vinkväll med både nya och gammla brudar, do love att träffa nya människor så det ses fram emot en hel del det med!
nu måste jag börja kläpå mig och allt dedär innan det är dags att ge sig av. kommer med uppdatering om ´mogondagen på söndag antagligen! :D både bilder och balla kommentarer om jag inte är hel ute och cyklar, för en kväll med mina favoritjossor blir adrig varken tråkig eller ointressant, så håll i hatten och varva ner så återkommer jag med mycka gott att berätt på söndag! :D

big mamma chao!

sen i morgon

trettonde januari tvåtusennio

precis som igår är jag på lika bra humör idag ! skönt skönt skönt !
som vanligt var jag sur och grinig på jobbet, tisdagar brukar ju precis inte vara dom bästa..men såfort jag kom därifrån blev det mycket bättre! mötte upp min pojk i stan och bjöd han på en mycket bra tacobuffè. tack snälla mattant för den fina maten du göder oss med! sedan hemgång för att packa väskan, ta sig in till stan igen och möta upp lisa för att senare åka bort till gymet. häärligt! eftersom vi får sola gratis va vi ju inte fega för att ta en titt på solarierna efter duschen heller. nu känner jag mig faktiskt ovanligt snygg och fräsch, haha men det lär väl bara hålla i sig tills i morgonbitti när det är ny dag :D

haha, ända sedan jag började kladda här har han inte gjort mycket mera än å töntförklara mig ( men han letade upp mig på bloggen själv, UTAN att ha minsta susning och vilken blogggrej jag hade eller mitt anvndarnamn , och han läser den regelbundet hostpremunanthost så lite intresserad måste han vara..?), så för inte alls många minutersedasn bestämde han sig för att skaffa en han också, haha så allt för nördigt kan han ju inte tycka att det är :D
Yes, jag skall länka hans blogg här såfort jag fått reda på den ! haha,in your face lover!
nu skall jag lägga några partier patiens innan det blir dags att göra sängen sällskap.

over and out fatsoos!


veckans första dag..

men jag känner mig på riktigt bra humör måste jag säga ! nu är de mesta planerat till lägenheten, och går allt som planerat så skall den börjas tapetseras redan till helgen, loverly! kollat på så mycke olika, men nu tror jag faktist jag har lyckats rätt bgra med färger och möbler och det mesta iallafall :D lycka!

det blev ju ingen dejt med mina dunderbrudar i torsdags, men tur hade jag när jag fick göra stan osäker med en utav dem iallafall! så det blir en ny dejt på onsdag istället, det ses fram emot till max! sen blir det nog antagligen till att möta upp raringarna pontus och andreas med, så blir det standup-show senare på kvällen, även det att se fram emot :D

se jag bara sprudlar ur mig lycka, och ännu är det inte slut på pladdrandet! haha..

i fredags hade kära bror och hans band realesafest, mycket mycket trevligt! släppte sin första platta och signing på dom mestadels av kvällen, men jag fick fina komentarer av er alla och skall tack så mycket för dom, och tacka så myckmet för en riktigt bra kväll, riktigt trevligt!

lördagen var jag inte alls så bakis som jag hade räknat med, så utan att göra mina kära josey besviken blev det utgång även den kvällen, måste tacka dig min sköna för en riktigt bra kväll ! :D (jag vet att du läser ibland så jag kan skriva till dig här nu!) hahaha dork yes i am!

söndagen fick jag finbesök hem till min nya lägenhet, kolla alla väger å va som skall göras, när å var. känns fint att det skall sättas igång nu! sedan smart som jag är bjöd jag in mig själv på middag, man måste vara smart emellanåt serrni! blev pizza, cola och en hel del massa godis hemma hos kära bror.

jim lägger den grisigaste rapen man kan tänka sig efter att ha en fullproppad mage av allt det ovanstående..
emma: å fy faa-aan! hade du varit lite tjockare skulle jag bli äcklad av dig!
jim: tjockare? vad menar du med det?
emma: ja men typ 100kg extra sådär..

hahahahaha! ja ja okej jag ger er förståelse om ni inte gillar min dialog, men en va rolig då och när man återberättar den liva haha så tyck vad ni vill jag vet att jag har rätt :D

senare iallafall på kvällen hemma hos kära kristensen&mossberg blev det massvis av mera film, godis, läsk och övernattning, vilket resulterade endast två timmars sömn innan det va dags för -vad jag tror nog alla tycker, sovhataren mr. väckarklocka att väcka mig ur min precis infallna sömn. men jag är ju inte den som är den så självklart pallra jag mig upp, väckte min kära bror och drog me han till jobbet..gött han måste älska mig för det! haha.
efter jobbet, vilket visade sig egentligen bara va halvdag i stortsett då vi mestadels bara hade rast och det kan knappt kallas för att jobba det lilla vi gjorde, tog jag mig en kall, blåsig men härlig promenad i ösregnet in till stan för att träffa lisa. åkte till gymet och tränade röven av oss. good work lisafisa!
så enligt migsjälv är jag rätt stolt över mig själv som orkade träna, och dessutom på fastande mage efter bara två timmars sömn! so cred till mig ! (jag har ändå redan gett mig själv massvis så gör va du vill jag är färdigcredad!)

så nu sitter jag här, är faktisjt inte ens trött om jag skall vara ärlig. och skriver så att fingrarna glöder på mig ! okej inte riktigt men jag måste ju få lov att erkänna att det går undan hyffsat så bra iallafall. ockej som ni säkert redan märkt så är jag på babbelhumör idag och mina kära ligger avdeckad i soffan (vilket är väl tur anars skulle han bara börja hata mig) så jag får helt enkelt skriva på medans jag har chansen.
för som tidigare nämnt så är det inte jag som läser bloggen, jag bara babblar av mig och tömmer mig på ovishet så jag kan få plats med lite ny friskare kunskap! (haha yeah right, om det ändå vore så väl!)

men nu får det ta å räcka för idag. jag skall bara lägga in en härlig liten bild här nedanför sen skall jag dra mig tillbaka i soffan jag med och se om man inte kan hittapå nånting att göra med en lördagkväll som den här. dock är redan klockan strax 21.00, men vem vet, kanske ännu en sömnlös natt som kommer ge mig massor av uppgifter istället:D
Tjingelling!


 Haha! bättre än såhär blir det inte! du får dig ett skönt skratt iallafall! dom är mina kärase så take it chillidill.


"detta fält måste fyllas i"

...ibland har man alldeles för tråkigt. eller man är alldeles för uttråkad och känner att nått måste göras, men inget finns att göras.där är jag nu. jag orkar varken tänka eller skriva egentligen men försöker jag skriva av mig en del kanske jag får nya krafter efteråt..förhoppningsvis.
tisdagkväll. nu känns det verkligen att allt som hör julen till är över. känns som att höstvädret kommit tillbaka och tagit över de som iallafall för flera årsedan brukade vara svenskt vinterväder. blåser svinkallt och regnar småspik. usch!
eller så är det väl detta som faktistkt kallas svensk vinter...lovely.

men nu är jag gladare. efter hemvägspromenaden från dagens middagsställe (vilket blev en thairesturang i närheten) som var vänliga och mättade min mage. så nu sitter jag uppkrupen i soffan igen och får tillbaka min värme.
haha jusde! hittade billiga filmer igår när vi var och handlade min dator, och sugen som jag va satte jag på ena filmen när vi kom hem. haha jag kan ju söga att filmen va efter priset...svinkass. "Flickan i källaren", jag fastnade verkligen för den till max, läängtade tills jag skulle få se den när jag kom hem. och vilken besvikelse. somnade i soffan vid halva filmens gång och inte alls sugen på att se resten av den heller. så slutet får bli en gåta eller så hör jag de av någon annan..om det finns nån som orkar se klart den vill säga haha.
ja jusde! i morgon skall jag börja forma min kropp med! skall blli kul faktist. looking forward. fast det blir väl bara gym i morgon vilket värkligen är döden, men så länge man kombinerar det med annat så funkar det ju. sen blir det thaiboxing dag in och dag ut för min del. häärligt :D dom har ju riktigt bra erbjudande nu med, mycke billigare och en hel del shit på köpet... haha yes jag är en av de idioterna som faktiskt går på såntdär! 
www.crudo.se ifall någon är intresserad (;

på torsdag skall jag få möta mina sköna brudar josefine och josephine igen. ser fram emot att få träffa dem nu, går alldeles för långt emellan när vi ses nu ;( så torsdag kommer bli en bra fikning och mycket att se fram emot!

precis hyrt en film med min gos med så blir film ikväll för våran del. "Another gaymovie" blev kvällens titel, och jag förväntar mig att den är mycket bättre än gårdagens film. men det är ju från skaparen av välkända american pie så jag känner på mig att den kommer vara till mina förväntningar iallafall!

sedär ja. det blev ju lagom till ett inlägg iallafall. sen att det bara är massa skit jag skrivigt är inte mitt problem, jag är skrivaren, inte läsaren ( ;
nu skall jag töntavidare över internet, puss&kram!

måndagkväll

och idag började allvaret..suck. första dagen på jobbet idag. tog mig igenom dagen rätt bra ändå. förutom att jag övervägte självmord när väckarklockan ringde vill säga. men här sitter jag nu flera timmar senare och ledig i morgon så jag skall nog se till att klara dehär haha.

köppt mig en ny dator idag också. faktiskt min första egna, haha men nån gång måste vara den första. riktigt snygg och riktigt bra köp om jag får säga det själv ( ;  så allt jag gör nu är väl bara att sitta och pilla med den. och det är väl allt som kommer hända under resten av kvällen antagligen. (och skryta om den här på bloggen med såklart! )

läckert läckert.
HP Compaq Presario CQ60-130 Vista Premium

egentligen har jag ingenting att skriva om, så jag slutar nu innan det bara kommer massa babbelskit för skojs skull (;

chipp chipp.

känns bra nu !

okej, det är lördag och jag har bara idag och i morgon på mig att vara ledig innan jobbalvaret börjar igen. jag borde må piss som alla andra. men på nått konstigt sätt så är jag glad och såå förväntansfull!
okej det är nytt år, alla har sina nyårslöften att se fram emot, alla kommer med den fiffiga komentaren "nytt år, nya möjligheter" .. bla bla bla.  fortfarande samma saker som jäller, bara att man väljer att ta tag i alla måsten just denna tidpunkt, + att vi får lite snyggare siffror. men de lixom bara blir.

Okej nu till mitt glada jag. jag vet intemen jag känner mig bara så glad och himmlans uppå idag. suttit och pratat med snygga lisa idag, och nu blir det verkligen av, vi skall äntligen börja träna thaiboxing som vi pratat om ett bra tag nu. den 7:e traskar vi oss till angered för att börja forma vår blivande snyggekroppar. okej träning är aldrig nått att skryta om då det egentligen inte finns en enda människa som verkligen innerst inne brinner för att träna för rolighetens skull. men jag ser verkligen fram emot den kommande träningstiden! (haha okej fråga mig om ett par månader så är jag nog inte så kaxig längre..!). 
Sedan har vi ju flytten. lägenheten är nu min och nycklar och allt ligger som sagt här hemma och väntar på att få bli dagligt använda. bara tapeterna som skall på plats, sedan så säger vi bye bye till mitt andrahandskontrackt i backa och utnyttjar mitt förstahandskontrakt till max! oh so lovely! 

Har precis börjat läsa twilight-boken med. (av stephenie meyer) och jag looovar att det är sträckläsning till max! det va tungt att behöva lägga ifrån mig boken en stund för att vara lite social istället (över internet?!).
Aldrig trodde jag att jag skulle klara av att läsa en bok på engelska, jag menar inte ens på lektionerna i skolan när man va tvungen för att få ett betyg klarade jag av det, då tackade man engelska bokrecensenser till max. men tro det eller ej så går det inte att sluta. jag är stolt över mig själv! eller bara väldigt tacksam över författaren som skrivigt en riktigt bra bok helt enkelt. Filmen var riktigt bra och jag lovar att jag har knappt kommit en femtedel in i boken, men den är redan så mycket bättre! (kalla mig tönt men lycklighetskännslor från böcker får jag allt för ofta!)

Twilight - Stephenie Meyer

When 17 year old Isabella Swan moves to Forks, Washington to live with her father she expects that her new life will be as dull as the town. But in spite of her awkward manner and low expectations, she finds that her new classmates are drawn to this pale, dark-haired new girl in town. But not, it seems, the Cullen family. These five adopted brothers and sisters obviously prefer their own company and will make no exception for Bella. Bella is convinced that Edward Cullen in particular hates her, but she feels a strange attraction to him, although his hostility makes her feel almost physically ill. He seems determined to push her away ? until, that is, he saves her life from an out of control car. Bella will soon discover that there is a very good reason for Edward's coldness. He, and his family, are vampires ? and he knows how dangerous it is for others to get too close.



nu har jag annat för mig än att sitta här bara. tjingelling!

välkommmen lägenhet!

så idag jag jag varit och hämtat nyklarna till lägenheten, strålande!
känns skönt, nu känns det mera på riktigt, när man har nycklarna i handen och inom kort skall alla saker börja komma på plats. varit och kollat en del tapeter också, tro det eller ej men hittat en rosa (jag vet, det låter skumt) tapet som jag vill ha som fondvägg i vardagsrummet, och den är ju sååå läcker! skall se om de kan komma bild på den, om jag hittar någon vill säga. sedan har jag gått och kärat ner mig i två soffor inne på chilli. men skall nån av dem in i vardagsrummet så måste jag ändra min möblering som jag så strikt har ritat upp i skallen på mig själv. men vi får vänta och se :)

nyårsafton då. blev en mysig natt dedära. va som sagt innan hemma hos min bror, vi va väl en 10pers, alltså bara liten mysig fest. men den blev lyckad till max ! skall se om det kanske kommer lite bilder från den me, om jag orkar vill säga haha :)
nu skall jag back till soffan och hälsa på tvn tänkte jag. så ha inga förhoppningar på att mitt liv kommer uppskrivet här inom kort, jag tar det när det börjar klia i fingrarna igen istället ( ;

pusss&kram

RSS 2.0