Var hälsade!

Jag ligger just nu i soffan och bara jäser, precis som den människa jag är skapt till att göra. Härligt. Och harre gud va jag älskar vädret! 

Nu väntar vi bara på att få klartecken från herrskapet Kristensen/Mossberg och kusten är klar för lite besök. Jajemen idag åker vi till torslanda och luktar på bebis!




En morgongäsp och en annan bara sliskig.

Grattis på födelsedagen!

JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅÅÅÅÅÅR!!!
gRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS FINASTE VÄN!♥♥♥







Nu sticker vi på kalas och lite påskmatsätande!



Se va schnöggt hår jag får när de är nyduschat med lite spray, haha gotta löve it.

Glad påsk!


Jag kör på förra årets påskbild igen ^_^

I löve the påsk!

Jag har fått årets första påskägg! 



Nu hoppas jag bara på att jag får ett i morgon av Dennis också.



Idag har vi vart ute heela dagen så man känner ju verkligen nu när man har landat hemma hur riktigt slut man är. Dennis har grävt rabatt och jag har lekt me di små. Precis som det skall va. 
Nu skall jag ännu en gång ta fram min hursmoderliga kännsla för bakning och slänga ihop två recept med cupcakes hade jag tänkt.


hare gött mina undersåtar

Nu sticker jag ut och käkar med min finaste milf!



Harre min gud!

Här är så varm så jag vet inte vart jag skall ta vägen. Det räcker att ligga naken i soffan så blir jag svettigare än en gris som sprungit milen. 
På vintern är det varmt och skönt här men såfort den lilla svagaste vårsolen kikar fram så blir det helt fruktansvärt skållhett. Kanske för vi har förmiddagssolen i ena ändan av lägenheten och kvällsolen i andra, men vafan.


I morgon är det jag som hämtar fläckrana på vinden. Att vakna dyblöt i nacken varje morgon i april är inte okej.

sol i sinnet, brun inne

Egentligen har jag lite ångest för att jag sitter inne idag när det är så sjuuukt fint väder. Men jag var ju ändå ute en liten stund i förmiddags. Iallafall när jag gick till och från bilen.

Men jag orkar inte åka in till stan, det kommer ändå att vara proppfullt på alla uteserveringar och på gården är redan alla bänkar upptagna och släpa mig upp på vinden för att hämta pickikfilten orkar jag inte. 
Så jag sitter inne och skall plugga i stället. Men eftersom jag är så sjukt duktig och pluggar så mycket på jobbet så behöver jag ju inte göra det hemma. Egentligen borde jag inte behöva plugga alls.. Så eftersom jag ändå sitter inne och har tid över skall jag spela massa sims, vääärldsbäst!♥



Kör på lite fejksmile men ni fattar att jag är glad ändå

ge mig dig underbara hem!

Jag är helt makalöst kär i denna lägenhet. Jag älskar planlösningen, det öppna köket och tillochmed tapeterna! Dock har nog inte min andra hälft samma kännsla för tapeterna riktigt, men det kan man alltid lösa på andra vis höhö!














Här kan jag flytta in och lägga mina ägg!

underbara fina!

Igårkväll mötte jag upp en mina fina Jos och spatserade genom stan bort mot vasa för att avnjuta ett par glas på en härlig uteservering. Älskar att det är vååååår!!

Haha men nu när vi börjat komma upp i våra äldre dar så tyckte vi att med födelsedagsfirande och fullt av partysugna människor där inne så var vi inte i läge att beblanda oss med dessa. "Här är alldeles för högljutt (stavning??) här så vi skall nog gå" hahahhahahahaha konstatedare vi ovh spatserade vidare. Louise kom och mötte upp oss och sedan var det allt en tjej behöver en perfekt kväll. Fina vänner och många glas alkohol♥


Tack för en fantastisk kväll! Nu ligger huvudvärken och gnager en i röven men det var det värt!
I morse vaknade vi klockan 12 och funderade på om vi orkade åka på visning idag eller inte. Men det fick det bli så bara att traska upp och göra sig snygg för att åka iväg till visningen. Och OM det var värt det!
Jag spatserade runt på små rosa moln, dels för jag älskar att vi letar lägenhet ihop och för att lägenheten var helt sjukt fantastisk. Den skall det bli!
Efter åkte vi till olskroken för att få i oss en härlig frukost på Le pain. Underbara härliga väder idag! Dock lockade det inte mannen till uteserveringen då jag fick kommentaren "ni svenskar tror det är sommar bara för det är sol. Det är kallt och jag har mössa", så innomhus fick bli vårat palats för matkoma.


Nu skall jag fortsätta möla pringels och titta på disney channel.

choklad till middag jo man tackar

Jag tror jag gjorde min äckligaste middagsmat genom tiderna idag. Jag vet inte vad som hände. Överkokt torskfilé, bränd äggsås och alldeles för salt potatismos.

Tacka gud för vaniljyoghurt, mango, melon och mörk choklad.


Sämsta bilden men jag orkar inte ta en ny jag måste äta den nu möhöö!

cirkel cirkel prick prick

Här har ni mina naglar jag har pulat med lite ikväll förresten. Tänkte att ni lixom va lite sådär översaliga över att se resultatet.







Inte det lättaste att fånga sådanna kattiga naglar på bild precis. Försökte mig på lite lila leopard.
Mjaaaoooouu!

stupfull aktivitetsdag

Idag känner jag mig extremt glad och nöjd med mig själv. Jag brukar annars vara i koma vid den här tiden och tvinga mig själv vara vaken till big brother. Men inte idag inte!
Jag har vart på jobbet i hela 9timmar som vanligt och kört värsta grymmebenpasset på gymmet (ser ni mig gå som om jag fött barn genom fel hål i morgon så vet ni varför), vart och handlat, lagat middag, hämtat paket och målat mina naglar. Harrejesus vilken aktiv kvinna jag är!

Annars då? Själv leker jag med min kamera för tillfället.








Pussa på min finaste bäbis som jag sjääälvklart har som bakrundsbild så jag kan se henne alltid alltid!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥



med iphone är jag alltid glad
















Har man inget bättre för sig så har man inte.

Bilbäbis

Idag ligger jag inne med en såndär störande huvudvärk, det gör lixom inte sådär ont så jag blir handikappad men den lixom bara stör mig och vill inte försvinna med hjälp av ipren heller. Ändå har jag druckit maaaassa vatten.

Nåja, inte hindrar det mig inte! Efter jobbet blev det ett grymmepass på gymmet och en promenad hem. Okej jag bor sjukt nära mitt gym men ändå, i vanliga fall brukar jag åka bil hem. 

Jusde jag tänkta jag skulle laga värsta smaskiga och nyttiga tonfisksalladen till middag. Den såg och luktade huuur gott som helst! Synd bara att den smakade skit och att jag gjorde en likadan lunchlåda i morgon. Bara att bita ihop.

Nu skall jag gräva ner mig i körkortsboken och bli lite smartare.
Inga bäbisar utan körkort HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Det kommer Dennis att ångra att han sa.




Vi är faktiskt ett jävligt snyggt par.

Flytta mig

Jag och älskling skulle gå på visning idag igentligen, hittat en skiiiitfin lägenhet som jag vill ha!
Egentligen är området, läget och själva lägenheten hur bra som helst, haha men vi gillar inte hållplatsen..så det får bli en karamell att suga på.

Vi var redo att göra oss iordning och åka dit på visningen då vi blev osäkra på tiden, när ja kollar internet ser jag att det inte ens är i dag visningen är utan nästa söndag. Jävla skit jag som har längtat! Hoppas att denna vecka går lite snabbare iallafall då när jag har nästa söndag att se fram emot.







Wwäää jag vill ha jag vill ha! Dock byggs inte lägenheterna förrens 2012, men jag kan vänta ;)




Födelsedagspresenten

Förra fredagen så fyllde min pappa 50år. Grattis i gen i efterskott och hoppas att du var riktigt nöjd med kvällen!
Jag och mina syskon och min mamma lade ihop och köpte en Ipad till honom, haha gud vad stolt han var över den presenten under resten av kvällen! 

Jag pysslade ju ihop ett Ipadfodral till honom också, bara för att han är finaste pappan och så sjukt mycket värd det!





Fick tag på ett vitt enkelt fodral i skinn, sedan köpte jag bokstäver i "gnuggisar"
som jag sedan spenderade ett par timmar med att få dit. Hoppads att bokstäverna sitter kvar!♥

Finaste Prinsessan♥

Torsdagen den 31/3 2011 Kom världens finaste lilla prinsessa! 
Jag är så stolt över dig min fina älskade bror, nu är du pappa på riktigt! Och Emma, fina emma du kommer vara en sån underbar fin mamma!

Jätte jätte mycket grattis till er alla tre och framförallt fasters lilla älskling! 
Gud jag grät när jag fick samtalet från BB och ni berättade att finaste lilla Linéa hade kommit. Kan inte ens tänka mig kännslan som ni hade då!

Fasters finaste prinsessa, harregud vad jag kommer att skämma bort dig!♥









Fina fina lilla underbara hjärta, jag är så stolt!♥

RSS 2.0